Kuvanje i pečenje

Serie 8

Dobar ukus.
U svakom smislu.

Ugradni aparati nove Serije 8 sa intuitivnim upravljačkim prstenom – lak put do postizanja savršenih rezultata.

Na ugradne aparate Serije 8

 
 1. Tipovi
 2. Karakteristike
Na vrh stranice
Bosch ugradni aparati: Savršena ugradnja, kvalitet bez kompromisa.

Bosch ugradni aparati: Savršena ugradnja, kvalitet bez kompromisa.

Šporeti se ugrađuju ispod radne površine i upravljaju prostorom za kuvanje iznad njih. S druge strane, rerne se mogu ugraditi bilo u viseće ili bazne elemente. Ako izaberete zasebnu rernu, možete da postavite ploču za kuvanje odvojeno od rerne. U kuhinjama gde ima malo prostora, naši kompaktni aparati, visine 45 cm, predstavljaju idealno rešenje. Bez obzira na to koji aparat izaberete – zahvaljujući raznim automatskim programima – uvek ćete postizati savršene rezultate roštiljanja i pečenja sa svakim od naših modela.

Na sve ugradne rerne
Na ugradne rerne
Na kompaktne rerne
Na vrh stranice
Naše ploče za kuvanje: Individualan dizajn, savršena ugradnja.

Naše ploče za kuvanje: Individualan dizajn, savršena ugradnja.

Pojedinačna ploča za kuvanje ugrađuje se u radnu površinu iznad šporeta, koji njome upravlja. Zasebna ploča za kuvanje ima svoje operativne elemente i zato se može ugraditi nezavisno od rerne. Rerna se na primer uklapa u kuhinjsko ostrvo ili viseći element. Takođe možete otkriti naše Domino ploče za kuvanje širine 30-40 cm, kao što je Teppan Yaki za japansku kuhinju ili wok gorionik za azijsku kuhinju.

Na ploče za kuvanje
Na sve indukcione ploče
Na sve plinske ploče
Na sve staklokeramičke ploče
Na vrh stranice
Naši samostojeći šporeti: Vi odlučujete gde on kuva.

Naši samostojeći šporeti: Vi odlučujete gde on kuva.

Pored savršenih rezultata i apsolutne udobnosti, takođe možete uživati u fleksibilnosti koju naši samostojeći šporeti nude. Izaberite mesto koje vam najviše odgovara i samostojeći šporet koji vam se zaista dopada: Bilo da je to električni šporet sa indukcionom pločom ili plinski šporet sa plinskom pločom – odluka je na vama. Jedino što nam još preostaje da uradimo je da vam kažemo da se zabavite dok kuvate. Možete biti sigurni u 100 procentni Bosch kvalitet i bezgranične pohvale svih svojih gostiju.

Na sve samostojeće šporete
Na sve samostojeće električne šporete
Na sve kombinovane električne šporete
Na vrh stranice
Naše parne rerne i kombinovane parne rerne: Svakodnevno spasavaju život vitaminima.

Naše parne rerne i kombinovane parne rerne: Svakodnevno spasavaju život vitaminima.

Puno ukusa, zdravo, raznovrsno: Sa našim parnim rernama i kombinovanim parnim rernama, uvek dobijate najbolje moguće rezultate i štitite najvažnije arome, vitamine i minerale.Bez obzira na to da li volite da vaša hrana bude blago pečena i sočna ili prelepo hrskava i zapečena, pomoću pare je sve uvek izvrsno ukusno i zdravo. Pored toga, naše parne rerne imaju vrlo praktičan dizajn – zahvaljujući ugrađenom rezervoaru za vodu, nije potreban direktan dotok vode.

Na parne rerne
Na sve kombinovane parne rerne
Na sve parne rerne
Na vrh stranice
Bosch mikrotalasne rerne: Savršene za gurmane koji su u žurbi.

Bosch mikrotalasne rerne: Savršene za gurmane koji su u žurbi.

Kuvanje je najbrže moguće u mikrotalasnoj rerni. Takođe i odmrzavanje, podgrevanje i čak pečenje. Naše ugradne rerne sa mikrotalasima takođe su višestruko talentovane. Pored klasičnih grejnih metoda za pečenje, one takođe imaju ugrađene mikrotalase. Što znači da je jedna stvar sigurna: Ne morate da žrtvujete izvanredne rezultate kuvanja, čak i ako ste ponekad u žurbi.

Na mikrotalasne rerne
Na sve ugradne mikrotalasne rerne
Na sve samostojeće mikrotalasne rerne
Na sve ugradne rerne sa mikrotalasima
Na vrh stranice
Vaši gosti ne moraju da znaju da kuvate ribu kada ih dočekate na vratima.

Vaši gosti ne moraju da znaju da kuvate ribu kada ih dočekate na vratima.

Bilo da želite da pržite ili kuvate u kuhinji, možete lagodno da ostavite isparenja – i mirise koji idu sa njima – da se Bosch pozabavi njima. Naš veliki izbor aspiratora u različitim veličinama i dizajnima pobrinuće se da vazduh bude svež svuda – od najmanjih kuhinja do najvećih kuhinja sa trpezarijama. I uvek će to uraditi neverovatno tiho i efikasno.

Na sve aspiratore
Na sve zidne aspiratore
Na sve ostrvske aspiratore
Na sve ugradne aspiratore na izvlačenje
Na sve podugradne aspiratore
Na sve potpuno ugradne aspiratore
Na vrh stranice
Toplo preporučeno: Bosch grejne fioke.

Toplo preporučeno: Bosch grejne fioke.

Bosch grejne fioke. Naše grejne fioke mogu da urade mnogo više od održavanja obroka i tanjira toplim. One su takođe savršene za sporo kuvanje mesa, odmrzavanje namirnica, topljenje čokolade i fermentisanje testa. Osim toga, one mogu biti ugrađene zasebno ili u kombinaciji sa rernom pa tako nude pravo rešenje za svaku kuhinju.

Na sve grejne fioke
Na vrh stranice
Roštilj za svaku sezonu.

Roštilj za svaku sezonu.

Za bifteke, grickalice ili sendviče. Unutra ili u bašti – sa Bosch višenamenskim kontaktnim roštiljem, sve je moguće. Ploče roštilja pod nagibom sa premazom protiv lepljenja i odvodnim otvorima za masnoće garantuju roštiljanje sa malo masti i lako se mogu ukloniti radi čišćenja. Postoje dve površine na svakoj ploči roštilja: rebrasta strana za roštiljanje i glatka strana za sendviče. Gornja ploča roštilja se može fleksibilno prilagoditi i odvojeno zagrevati – što je idealno za deblju ili gratiniranu hranu.

Na sve kontaktne roštilje
Na vrh stranice
Savršen pečeni kim, majoran – i Bosch.

Savršen pečeni kim, majoran – i Bosch.

Kada razvijaju naše kućne aparate, naši inženjeri ulažu jako puno truda da bi vam zaista olakšali kuvanje i pečenje. Pre nego što nov aparat napusti našu fabriku, oni ispituju svaku funkciju, do najmanjeg zavrtnja, putem hiljada stres testova i inspekcija kvaliteta. Tek kada rezultati 100 % zadovoljavaju naše visoke standarde, aparat je spreman za najvažniji test: upotrebu u vašoj kuhinji.

Izuzetni rezultati

Izuzetni rezultati

Na vrh stranice
 • Kontinuirano podesiv Hrana se peče na idealnoj temperaturi sa obe strane, što daje savršene rezultate. Na primer, šnicle mogu biti grilovane do savršenstva: spolja zapečene, a unutra ružičaste. Brzo, jednostavno, lako - i bez dosadnog prskanja masnoće.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  Kontinuirano podesiv
 • Individualna kontrola temperature Kuvajte kao profesionalac: Odvojeni regulatori temperature za gornju i donju roštilj ploču daju odlične rezultate svaki put - bilo da pripremate meso, ribu, krompir, hleb ili povrće, svaki sastojak hrane je skuvan na idealnoj temperaturi sa obe strane. Na primer, šnicle mogu biti grilovane do savršenstva: spolja zapečene, a unutra ružičaste. Brzo, jednostavno, lako - i bez dosadnog prskanja masnoće.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  Individualna kontrola temperature
Ukus

Ukus

Na vrh stranice
 • MirrorHeating
  MirrorHeating Divan miris sveže pečenog hleba koji je čak zlatno-braon boje je ono što čini tost tako popularnim. Funkcija MirrorHeating daje savršen tost svaki put - uz četiri šipke od kvarcnog stakla za generisanje toplote i reflektora za usmeravanje te toplote nazad ka hlebu i njeno ravnomerno distribuiranje po površini.
  MirrorHeating
 • DualHeating
  DualHeating DualHeating koristi dvostruko grejanje i održava sistem toplim za savršeno kuvanje kafe i savršenu temperaturu. Zahvaljujući ovoj sofisticiranoj funkciji možete uživati u najboljoj kafi, svaki put.
  DualHeating
 • Prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka Bilo da koristite više ili manje kafe, prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka omogućava da podesite vreme kuvanja prema količini - što znači da će i deseta kafa imati jednako dobar ukus kao i treća.
  Prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka
 • Aroma VolumeAutomatic
  Aroma VolumeAutomatic Da bi deseta kafa imala jednako dobar ukus kao i treća, senzor u rezervoaru za vodu detektuje kada je nivo punjenja nizak, a zatim automatski podešava vreme kuvanja i optimizuje proces ekstrakcije.
  Aroma VolumeAutomatic
 • Kontrola temperature
  Kontrola temperature Pravi ljubitelji čaja znaju da temperatura vode treba da bude potpuno prava za njihovu vrsta čaja - jer to je jedini način da se ukusi savršeno razviju. Da bi ispunili ovaj zahtev, sada možete podesiti temperaturu vode u četiri faze - od 70°C do 100°C - sa LED ekranom koji označava kada je dostignuta faza temperature.
  Kontrola temperature
 • AromaDouble Shot
  AromaDouble Shot Što više vode prođe kroz mlevenu kafu, to je gorči rezultat. AromaDouble Shot melje i kuva izuzetno jaku kafu u dva koraka - pošto se koristi samo polovina vode u svakom koraku, proizvedena kafa je manje gorka. Dakle, možete uživati u maksimalnom ukusu - čak i kada pijete maksimalno jaku kafu.
  AromaDouble Shot
Svestranost

Svestranost

Na vrh stranice
 • Uređaj 3 u1 Zdrave šnicle, ukusni hamburgeri, hrskavi, zlatnorumeni ražnjići, tost, panini, sendviči i fokači. Prženje, grilovanje, gratiniranje ili podgrevanje: Tri različita položaja roštilja omogućavaju praktično neograničene mogućnosti upotrebe i kreativnosti: zatvoren kao kontaktni roštilj, otvoren kao stoni roštilj ili kao roštilj sa gornjim i donjim grejanjem za pečenje, gratiniranje ili podgrevanje. Roštilj ploče su izrađene od visoko-kvalitetnog, čvrstog livenog aluminijuma, a mogu se koristiti obe strane: glatka strana za ribu i povrće, na primer, a žlebasta strana za šnicle i sendviče. A zahvaljujući svojoj iskošenosti, oni obezbeđuju da grilovana hrana sadrži nizak nivo masti, što čini svaki obrok uspehom: ukusan, zdrav i lak za varenje.
  Uređaj 3 u1
Jednostavno za čišćenje

Jednostavno za čišćenje

Na vrh stranice
 • Uklonjive roštilj ploče Nakon što ste uživali u obroku, kontaktni roštilj je isto tako jednostavan i lak za upotrebu kao i prilikom pripremanja ukusne grilovane hrane. Visokokvalitetne roštilje ploče od livenog aluminijuma mogu se ukloniti i zbog toga je čišćenje lako. Čišćenje ploča je jednostavno, jer sadrže premaz protiv prijanjanja i mogu da se peru u mašini za pranje sudova.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  Uklonjive roštilj ploče
Zdravlje

Zdravlje

Na vrh stranice
 • Funkcije Funkcije kontaktnog roštilja čine pripremu sve vrste hrane još lakšom i udobnijom. Na primer, iskošene roštilj ploče sadrže odvod za masnoću za potrebe kuvanja sa manje masti. Dva poslužavnika za sakupljanje masti čine odlaganje isceđene masti jednostavnim i higijenskim.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  Funkcije
Higijena

Higijena

Na vrh stranice
 • AutoMilk Clean
  AutoMilk Clean Svako ko voli neuporedivo iskustvo koje nudi sjajna šoljica kafe želi da uživa u njoj u potpunosti, a da ne treba da se pomuči za to zadovoljstvo. To je posebno tačno za kafu pripremljenu sa vrućim mlekom. Mleko igra suštinsku ulogu u stvaranju ukusa kafe i zato on treba da bude bez zaostalog ukusa u ustima. AutoMilk Clean osigurava da se ostatak mleka ne zadrži. Potpuno automatski sistem za čišćenje parom nakon svakog napitka u potpunosti se stara o čišćenju sistema za mleko i ne treba da ga čistite svaki dan. Bosch AutoMilk Clean – čisto uživanje zahvaljujući savršenoj higijeni.
  AutoMilk Clean
 • CreamCleaner
  CreamCleaner Sa funkcijom CreamCleaner, brzo i jednostavno isperite sistem za mleko na dodir dugmeta - za savršenu penu mleka i higijenu svaki put.
  CreamCleaner
 • Calc'nClean
  Calc'nClean Kada birate Bosch potpuno automatski aparat za kafu, opredeljujete se za kvalitet, performanse, pouzdanost i krajnje savršenstvo kafe. Da biste osigurali da uživanje traje, kao i garanciju za dug životni vek aparata, Calc'nClean nudi kombinovani program čišćenja i skidanja kamenca za uklanjanje naslaga kamenca i ostataka kafe u jednom koraku.
  Calc'nClean
Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • grejač peciva Ako planirate opuštajući, ležerni doručak sa hrskavim kiflama ili kroasanima na meniju, grejač peciva garantuje savršene rezultate.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  grejač peciva
 • AutoOff
  AutoOff Funkcija AutoOff automatski isključuje aparat, čime se obezbeđuje viši nivo praktičnosti i sigurnosti, kao i smanjenje potrošnje energije.
  AutoOff
 • Drip stop Zahvaljujući funkciji Drip stop, kapljice koje mogu zagoreti na grejnoj ploči su stvar prošlosti. Grejna ploča ostaje čista i bez mrlja - nema više mučnog čišćenja.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  Drip stop
 • Sistem za uklanjanje kamenca Uživajte duže u aparatu zahvaljujući Bosch sistemu za uklanjanje kamenca. Zahvaljujući indikatoru za kamenac i integrisanom programu za uklanjanje kamenca, nega aparata nikada nije bila lakša.
  Sistem za uklanjanje kamenca
 • Poklopac koji se otvara na dodir dugmeta Dugme koje se koristi za otvaranje poklopca je integrisano u ručki čajnika - čime se olakšava upravljanje aparatom jednom rukom prilikom punjenja.
  Poklopac koji se otvara na dodir dugmeta
 • 1.800 vati Kontaktni roštilj je takođe u vrhunskoj formi kad su u pitanju performanse. Brzo zagrevanje i konstantno visok nivo toplote izlaza zahvaljujući 1.800 W. Za brže kuvanje i vrhunske rezultate.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  1.800 vati
 • 2.000 vati Odlično je kada imate vrhunski nivo performansi kad god je to potrebno. Izuzetno velika snaga od 2.000 W omogućava veoma brzo zagrevanje i konstantno visok nivo toplote izlaza. Za još brže kuvanje i vrhunske rezultate.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  2.000 vati
 • CoffeeSensor Pro
  CoffeeSensor Pro Nisu sve kafe iste: Mlevenje svake sorte, mešavine i prženje kafe se razlikuje. Senzorski mlin automatski podešava vreme mlevenja prema vrsti zrna koje se koristi - na taj način se uvek omogućava mlevenje optimalne količine zrna za željenu jačinu kafe.
  CoffeeSensor Pro
 • CeramDrive
  CeramDrive Izuzetni visokokvalitetni i izdržljivi mlin napravljen od izdržljive keramike melje kafu konstantno dobro i omogućava da se razvije puna aroma svakog zrna. Stepen mlevenja se može podesiti individualno - rezultat je bolji ukus i neuporediva aroma.
  CeramDrive
 • CreamPro Concept
  CreamPro Concept Uz CreamPro Concept, uživate u maksimalnoj udobnosti - zahvaljujući funkciji OneTouch, kapućino, late makijato i čitav niz drugih napitaka se mogu pripremiti uz samo dodir dugmeta. Mlaznica za mleko maksimalno meša mleko kružnim pokretima, pari i suši za izuzetno nežnu i kremastu penu svaki put.
  CreamPro Concept
 • AutoPilot Zahvaljujući automatskim programima funkcije AutoPilot automatski postižete najbolje rezultate. Sve što treba da uradite je da stavite jelo u rernu, unesete njegovu težinu i izaberete odgovarajući režim rada. Za 100% savršene rezultate.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
 • Sonda za meso
  Sonda za meso Ugrađeni termometar za pečenje je savršen za održavanje prave temperature u hrani - samo ga stavite u hranu, povežite sa rernom i izaberite željenu središnju temperaturu. Na taj način, na primer, vaše pečenje ili fileti će uvek biti savršeno mekani uz ovaj način mekog kuvanja.
  Sonda za meso
 • HydroBaking
  HydroBaking HydroBaking je apsolutno idealan za pečenje hleba i peciva, kao i za zagrevanje smrznute hrane. Vlaga ostaje u rerni, a hleb i peciva se ne isušuju.
  HydroBaking
 • Visok stepen ekstrakcije Bez obzira na to da li imate kuhinju otvorenog tipa i dnevnu sobu ili malu, zatvorenu kuhinju. 'Nudimo optimalnu količinu vazduha za kuhinje svih veličina. Vazduh treba da bude razmenjen 6 do 12 puta na sat kako bi se obezbedio dosledno prijatan ambijent. Da bi se to uradilo, količina isporuke vazduha ili snaga kuhinjskog aspiratora treba da odgovara veličini sobe.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  Visok stepen ekstrakcije
 • Niski nivoi buke
  Niski nivoi buke Your guests are not alone in appreciating a relaxed cook. So you can chat with your guests while cooking, we have made our recirculation cooker hoods so quiet you hardly notice them. Generally, a swishing sound is generated by the noise of the motor itself and the air flow, depending on the level of counterpressure. On ducted models, 50 % of the noise is ducted to the outside. Bosch cooker hoods with the CleanAir module generate up to 3 dB(A) less noise than conventional recirculation systems while offering the same performance.
  Niski nivoi buke
 • Vok gorionik 6kW Plamen Bosch vok gorionika 6 kW je snažan i nežan u isto vreme. Zbog toga što su moguće sve jačine plamena, od 6 kW do 0,3 kW. Na primer, snažan plamen će učiniti da voda za pastu proključa u trenu. Ali slab plamen je isto tako važan za vaša omiljena jela. Zato smo napravili plamen za posebno nežno krčkanje. Tako nežan da topi čokoladu bez opasnosti od zagorevanja, pravi savršene sosove ili samo održava vašu hranu toplom. Ali mislili smo i na to šta se dešava posle: vok gorionik 6 kW je lakši za čišćenje, jer ima manje komponenata, kao i manje udubljenja i uglova.
  Vok gorionik 6kW
 • MoveMode CombiZone
  MoveMode CombiZone MoveMode čini kuvanje značajno udobnijim uz funkciju CombiZone. Kada je funkcija aktivirana pritiskom na dugme, nije potrebno da podešavate temperaturu ploče: CombiZone je podeljen na dve odvojene oblasti sa unapred podešenim stepenima snage. Tako možete kuvati jelo na nivou 9 pri dodatnoj brzini kako bi ga održavali toplim na nivou 1. na zadnjem delu.
  MoveMode CombiZone
 • PowerBoost Dodatna snaga: Poboljšana funkcija PowerBoost naših indukcionih ploča nudi još više snage za brže kuvanje. Sada, na primer, 2 litre vode može proključati skoro tri puta brže nego na običnim staklokeramičkim pločama.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  PowerBoost
 • Para Hrana kuvana na vrućoj pari ima ne samo divan blag i sočan ukus, nego je i zdravija. Ukusi, vitamini i minerali su sačuvani. A najbolje je to što možete da kuvate istovremeno na tri nivoa, a da se pri tome ne pomešaju mirisi različitih jela. I još jedna prednost: Bosch aparati za kuvanje na pari poseduju ugrađene rezervoare za vodu i nije potrebna direktan priključak za vodu.
Pogodnost

Pogodnost

Na vrh stranice
 • Okretni držač filtera. Lak za upotrebu: Jednostavno izvadite držač za filter okretanjem, umetnite filter vrećicu sa kafom u prahu, vratite držač filtera unutra - i gotovo!
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  Okretni držač filtera.
 • Po visini podesiv izlaz mlaza kafe Espreso, café crème, kapućino ili late makijato? Po visini podesiv izlaz mlaza kafe daje slobodu u pravljenju kafe po želji uz pomoć Bosch potpuno automatskog aparata za kafu. Zahvaljujući razdaljini od 15 centimetara između izlaza i podmetača za šolju, ima dosta prostora čak i za visoke late makijato čaše.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  Po visini podesiv izlaz mlaza kafe
 • IndividualCup Volume
  IndividualCup Volume Da bise prilagodili svoj doživljaj kafe, IndividualCup omogućava da podesite unapred određene veličine šolje - male, srednje i velike - u pet različitih koraka putem ekrana, čime se obezbeđuje savršena količina punjenja šolje.
  IndividualCup Volume
 • EcoClean EcoClean, sredstvo za čišćenje koje štedi energiju, olakšava čišćenje rerne. Specijalna obloga od mikro fine keramičke površine na unutrašnjim zidovima razlaže masne naslage za vreme pečenja, tokom celokupnog veka trajanja aparata. To štedi vreme i energiju. Zadnji zidovi naših rerni prekriveni su EcoClean standardnom opremom. Ili jednostavno možete da postavite gornje i bočne komponente kao dodatnu opremu. Savršena veština svih komponenti olakšava zamenu freona.
 • Piroliza
  Piroliza Nema više napornog čišćenja i gubljenja vremena zahvaljujući automatskom samočišćenju sa pirolizom - bez upotrebe hemijskih proizvoda za čišćenje. U zavisnosti od stepena zaprljanosti, aparat se zagreje do maksimalnih 480°C. Sve što ostaje je malo pepela koje je lako ukloniti.
  Piroliza
 • Sve o kuvanju Najbolji saveti i trikovi će sada biti lako dostupni na mobilnom uređaju. Osim toga, imaćete pristup najvažnijim informacijama o svim uobičajenim sastojcima za kuvanje.
  Sve o kuvanju
 • Premium Door sa najviše 30°C*
  Premium Door sa najviše 30°C* Bosch rerne ispunjavaju najviše bezbednosne standarde: Najhladnija Bosch vrata rerne zagrevaju se do samo 30°C. Ova dodatna bezbednost je moguća usled 30% poboljšane ventilacije.
  Premium Door sa najviše 30°C*
 • Nosač rerne
  Nosač rerne Uz nosač rerne postavljanje hrane u rernu i njeno uklanjanje je lako. Više nije potrebno da prilazite vreloj rerni kako biste proveravali status kuvanja. Osim toga, zatvara rernu nežno i tiho sa udaljenosti od 10 cm, zahvaljujući integrisanom mekom zatvaranju - što znači da šporet ostaje savršeno na mestu.
  Nosač rerne
 • Recepti Funkcija Home Connect će pretvoriti vašu rernu u kuvar, a mobilni telefon vam omogućava pristup čitavom svetu pametnih recepata koje možete preneti direktno u rernu. Takođe, možete ih sačuvati u aplikaciji Home Connect za lakši pristup.
  Recepti
 • Teleskopske vođice
  Teleskopske vođice Bosch teleskopska vođica čini rukovanje plehovima lakim, sigurnijim i udobnijim. Sistem je sastavljen od teleskopskih vođica sa trostrukim potpunim izvlačenjem ili teleskopskih vođica sa dvostrukim izvlačenjem. Vođice se mogu izvući onoliko koliko je potrebno da lako stavite i uklonite hranu. Ako je teleskopska vođica skroz izvučena, ona čvrsto legne na mesto, zahvaljujući posebnom mehanizmu koji obezbeđuje potpunu stabilnost. Pečenje nikad nije bilo lakše i sigurnije.
  Teleskopske vođice
 • EcoSensor EcoSensor automatski reguliše snagu ekstrakcije kuhinjskog aspiratora, što znači da ne koristi samo optimalnu količinu energije, već vam ostavlja slobodne ruke kada kuvate. Svake sekunde proverava intenzitet podizanja pare i podešava stepen snage kuhinjskog aspiratora precizno i samostalno.
 • EcoSilence Drive Koristeći snažan ventilator i optimizovan protok vazduha u aspiratoru, EcoSilence Drive™ tehnologija, u poređenju sa konvencionalnim Bosch aspiratorima godišnje štedi više od 80% električne energije*. Pored toga, motor EcoSilence Drive™ ne uzrokuje mehaničko trenje. Umesto gubitka energije, habanja i buke, njega odlikuje efikasnost, dug radni vek i tih rad. I zaista možete da čujete razliku.
 • Ekstrakcija ivice Zahvaljujući svojoj potpuno ravnoj površini, ovaj filter izgleda ne samo posebno pametan, već može da se čisti izuzetno lako ručno ili u mašini za pranje sudova. Pored toga, Bosch filter za ekstrakciju ivice poseduje nivo odvajanja masnoće od 80-90% (u zavisnosti od brzine motora), što ga čini efikasnim i moćnim kao i druge vrste filtera. Sadrži višestruko patentirani sistem zatvaranja filtera i sistem filtera optimizovan za protok sa 12 slojeva podloga filtera.
 • Nosači sudova perivi u mašini za pranje sudova Provodite sate čisteći plinsku ploču za kuvanje? Od sada, možete skinuti taj posao sa spiska! Bosch plinska ploča za kuvanje ima mnogo prednosti, a jedna od njih je lako čišćenje. Zahvaljujući glatkim, visoko kvalitetnim površinama naši nosači sudova sada se mogu čistiti u mašini za pranje sudova. Optimizovali smo površinu, pa ne morate brinuti o koroziji, pukotinama ili promeni boje kada ih čistite u mašini za pranje sudova.
  Nosači sudova perivi u mašini za pranje sudova
 • DualWok Bosch plinske ploče za kuvanje su snažne i nežne u isto vreme. Na primer, velika snaga će učiniti da voda za pastu proključa u trenu. Ali to nije bilo dovoljno za nas, a ni za vas. Slaba snaga je isto tako važna za vaša omiljena jela. Dakle, postarali smo se da slaba snaga bude posebno nežna za krčkanje. Tako nežna da topi čokoladu bez opasnosti od zagorevanja, pravi savršene sosove ili samo održava hranu toplom.
  DualWok
 • DirectSelect
  DirectSelect Zahvaljujući intuitivnoj kontrolnoj ploči, možete da birate zone za kuvanje i podešavate određeni stepen snage po želji - direktno i brzo. Takođe sadrži praktični Ekran za prikaz potrošnje energije kao i funkcije QuickStart i ReStart.
  DirectSelect
 • FlexInduction
  FlexInduction Bilo da koristite jednu ili nekoliko posuda, možete da ih stavite jednu iza druge ili jednu pored druge. Zahvaljujući Bosch FlexInduction imate slobodu izbora. Kako indukcija greje osnovu posude, a ne samu ploču, možete da kuvate na bilo kojoj oblasti površine ploče. Šporet možete da koristite kao običnu indukcionu ploču sa odvojenim zonama za kuvanje ili da ga povežete na dodir dugmeta. Na taj način dobijate dodatni prostor, na primer, da biste postavili veliku posudu, tj. posudu za pečenje, gde god želite.
  FlexInduction
 • FryingSensor Plus Pomoću senzora za prženje FryingSensor Plus možete da pržite hranu do savršene zlatnorumene boje na cirkularnim zonama za kuvanje. Senzor reguliše temperaturu sa 4 nivoa za prženje ili 9 programa i automatski kontroliše proces prženja. Svaki biftek ispadne savršen.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
 • Puno elektronsko paljenje Naše plinske ploče za kuvanje poseduju puno elektronsko paljenje i tako se uključuju na pokret ruke, bez pritiska i držanja. Jednostavno okrenite dugme kao na rerni kako biste lako regulisali snagu.
  Puno elektronsko paljenje
 • Glavni prekidač Plinske ploče su opremljene glavnim prekidačem uz funkciju za brzo isključivanje. Ako vas iznenadi zvono na vratima, sve što treba da uradite je da dodirnite dugme da biste isključili sve gorionike. LED indikator toplote u tom trenutku prikazuje koji nosači sudova mogu još uvek da budu vreli nakon isključivanja - za zaštitu malih i velikih prstiju.
  Glavni prekidač
 • TouchSelect Zahvljajujući ovoj novoj kontrolnoj ploči, lako možete regulisati željene zone za kuvanje. Jednostavno izaberite stepen snage koji vam je potreban. A nove funkcije QuickStart i ReStart čine kuvanje još lakšim.
 • ColorGlass Visoko kvalitetna ColorGlass pročelja ploče za kuvanje, rerni i kompaktnih kućnih aparata od visoko kvalitetnog stakla modernih boja donosi savršen sklad radne površine i Bosch kućnih aparata. Pored toga, pročelje je otporno na udarce i lako za održavanje. Takođe, nudimo samostalne frižidere sa ColorGlass pročeljima za individualno planiranje kuhinje.
  ColorGlass
Resursi

Resursi

Na vrh stranice
 • LED osvetljenje
  LED osvetljenje LED osvetljenje se sastoji od 6 snažnih LED lampica sa vekom trajanja od 40.000 sati. Sa radom od 2,7 sati dnevno, to znači oko 40 godina trajanja. Zahvaljujući njihovoj jačini osvetljenosti od 890 luksa, ove LED diode su trenutno među najsvetlijim na tržištu.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  LED osvetljenje
 • Indukciona tehnologija
  Indukciona tehnologija Indukcione ploče generišu toplotu samo tamo gde je potrebna - u dnu posude. Šta to znači za vas? Više sigurnosti i udobnosti. Niža temperatura štiti i velike i male ruke od opekotina. Takođe, indukciona ploča omogućava da dve litre vode proključaju dvostruko brže nego na staklokeramičkoj ploči, čime se štedi dosta energije.
  Indukciona tehnologija
 • Parne rerne
  Parne rerne Hrana kuvana na vrućoj pari nema samo posebno nežan i sočan ukus, nego je i zdravija. Ukusi, vitamini i minerali su sačuvani. Istovremeno, inovativna kombinacija pare i vrućeg vazduha omogućava laku pripremu pečenja koja su unutra sočna, a spolja hrskava. Suflei uspevaju bez ikakvog napora, kao i hleb i biskviti. I: možete da kuvate na tri nivoa istovremeno, a da se pri tome ne pomešaju mirisi različitih jela. Još jedna prednost: pošto Bosch parne rerne poseduju ugrađene rezervoare za vodu, one ne moraju biti direktno povezane na sistem vodosnabdevanja.
  Parne rerne
 
 
 

Nove ploče za kuvanje kompanije Bosch

Uživajte u podršci pametne regulacije temperature zahvaljujući senzorima za kuvanje i prženje, kao i inovativnim komandama i fleksibilnim indukcionim zonama za kuvanje.

Više
 
 
 
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
 
Online Survey