Frižideri

Frižideri

Matovilac je najboljeg ukusa kada je ubran pravo iz bašte. Ili pravo iz Bosch frižidera.

Preko 80 godina mi razvijamo tehnologije hlađenja koje nastavljaju sa postavljanjem novih standarda. Sa inovativnim stay-fresh sistemima, naši frižideri duže čuvaju hranu svežom i praktičniji su zahvaljujući svom fleksibilnom unutrašnjem prostoru. Na to možete računati sada - kao i u budućnosti.

 
 1. Tipovi
 2. Serije
 3. Karakteristike
 4. Često postavljana pitanja
Na vrh stranice
Mi ne znamo šta je na vašoj listi za kupovinu. Ali znamo koji je pravi frižider za vas.

Mi ne znamo šta je na vašoj listi za kupovinu. Ali znamo koji je pravi frižider za vas.

Mi ne znamo šta biste želeli da odlažete ali možemo da vas uverimo da imamo odgovarajući frižider za svaku namenu. Bilo da se radi o domaćinstvu sa jednim članom ili o velikoj porodici - mi nudimo odgovarajuću veličinu za sve. Za one koji već poseduju zamrzivač, preporučujemo frižider bez odeljka zamrzivača. Zato što može da uštedi do 30% energije.

Na sve frižidere bez komore za zamrzavanje
Na vrh stranice
Frižideri sa komorom za zamrzavanje: Zato što svi mi volimo sladoled.

Frižideri sa komorom za zamrzavanje: Zato što svi mi volimo sladoled.

Ukoliko vam nije potreban veliki zamrzivač, preporučujemo vam frižider sa integrisanom komorom za zamrzavanje. Imaćete puno mesta za sladoled kao dezert, picu, kockice leda za ohlađeno piće ili zamrznuto bilje. A vaša sveža hrana će ostati takva mnogo duže u frižideru, zahvaljujući našim inovativnim stay-fresh sistemima. Unutrašnji prostor je fleksibilan, i vi ćete biti u mogućnosti da odložite svu vašu hranu i posude, kao i da sve lako pronađete.

Na sve frižidere sa komorom za zamrzavanje
Na vrh stranice
Naši Side by Side frižideri sa zamrzivačem: Side by Side za savršenu svežinu.

Naši Side by Side frižideri sa zamrzivačem: Side by Side za savršenu svežinu.

Naši Side by Side frižideri sa zamrzivačem vam pružaju sve što je potrebno: Idealni su za domaćinstva koja žele da odlažu mnogo hrane a da ne prave kompromis po pitanju dizajna. Side by Side, firžider i zamrzivač nude mnoštvo funkcija koje ne samo da garantuju da hrana ostaje savršeno sveža. Takođe pružaju i jasan pregled i dovoljno prostora za sve odložene namirnice. A ukoliko želite da pozovete veliki broj gladnih prijatelja i rođaka na klopu, odlučite se za jedan od naših XL (extra-large) frižidera.

Na Side by Side frižidere
Na vrh stranice
Zbog toga što je kupovina dovoljno naporna, stavljanje stvari u naše frižidere je veoma jednostavno.

Zbog toga što je kupovina dovoljno naporna, stavljanje stvari u naše frižidere je veoma jednostavno.

Jednostavno je održavati frižider urednim uz Bosch. Možete da vidite gde se sva vaša hrana nalazi a dodavanje i uklanjanje hrane je jednostavno zahvaljujući teleskopskim vođicama koje se potpuno izvlače. Sa staklenim policama na izvlačenje i deljivim prostorom između polica, u svakom trenutku možete da vidite i dohvatite sve. Nosač boca omogućava bezbedno odlaganje limenki i boca i isti omogućava dodatni prostor u vratima frižidera. Stoga je uzimanje pića iz frižidera nakon posla opuštajuće koliko i samo piće.

SerijeBez obzira da li tražite proizvod sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, ili želite da vaš frižider ispunjava najviše standarde po pitanju performansi i dizajna: Sa našim frižiderima iz Serije 2 pa sve do Serije 8, garantovano ćete pronaći pravi model.

Serija | 2Serija | 4Serija | 6Serija | 8
Dugotrajan i kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni.Dizajniran da zadovolji potrebe vašeg svakodnevnog porodičnog života.Visokokvalitetni detalji i niska potrošnja električne energije.Za najviše standarde performansi i dizajna.
FrižideriFrižideri sa komorom za zamrzavanjeFrižideriFrižideri sa komorom za zamrzavanje
Širok asortiman neobičnih dizajna.
Vitamini se duže zadržavaju a povrće ostaje sveže duži vremenski period.
Jednostavni za upotrebu
Niska potrošnja električne energije
Jasno predstavljeni
Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • FreshSense
  FreshSense Zahvaljujući optimalnim uslovima čuvanja, hrana zadržava idealnu konzinstenciju; sladoled, na primer, nije ni previše mekan ni previše čvrst. Konstantna temperatura u unutrašnjosti frižidera je odlučujući faktor u postizanju više svežine i ukusa. Senzori FreshSense stalno prate i kontrolišu temperaturu u unutrašnjosti frižiderskog i dela za zamrzavanje. Rezultat toga je konstantna temperatura unutar frižidera nezavisno od spoljašnje temperature.
  FreshSense
 • Multi Airflow
  Multi Airflow Ventilator sa MultiAirFlow sistemom stvara nežno, ravnomerno kruženje vazduha na svim nivoima u delu za hlađenje i zamrzavanje. Promene temperature i vreme hlađenja su smanjeni, što pomaže hrani da zadrži svoj ukus duže vremena.
  Multi Airflow
 • LED osvetljenje
  LED osvetljenje LED lampice nude potpuno nov koncept osvetljenja frižidera i osvetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjjaja. LED lampice troše manje električne energije od konvencionalnog osvetljenja frižidera i traju tokom celokupnog životnog veka aparata.
  LED osvetljenje
 • SuperCooling
  SuperCooling Ako je aktivirana funkcija SuperCooling, upravo kupljenje namirnice brže će se ohladiti. Istovremeno sprečava zagrevanje hrane koja se već nalazi u frižideru. Pritiskom na dugme temperatura se može sniziti do 2°C. Da bi se izbeglo nepotrebno trošenje energije, funkcija se automatski isključuje nakon približno 6 sati.
  SuperCooling
 • Metalna kvaka na vratima Takođe, kada je u pitanju dizajn nista ne prepuštamo slučaju. Zato se integrisane kvake na vratima kao i duge, spoljne šipkaste kvake lako uklapaju u čist, vanvremenski koncept. I ne samo to: visokokvalitetni osećaj i udobno rukovanje obezbeđuju posebno lako otvaranje i zatvaranje frižidera - koliko god često želite. A pod uglom od 180°, otvaraju se veoma široko.
  Metalna kvaka na vratima
Pogodnost

Pogodnost

Na vrh stranice
 • Sveobuhvatna šarka
  Sveobuhvatna šarka Moderna tehnologija sveobuhvatne šarke pruža trajnu povezanost između jedinice vrata i vrata aparata. Visok nivo fleksibilnosti i široko otvoreni ugao šarke čine je idealnom funkcijom opreme.
  Sveobuhvatna šarka
 • EasyInstallation
  EasyInstallation Prethodno sastavljeni delovi omogućavaju brzu i jednostavnu instalaciju: sa EasyInstallation treba vam samo 13 delova, u poređenju sa 20 delova u prošlosti. To smo postigli tako što smo prethodno sklopili vijke i pričvrstili elemente uz integrisani poklopac. U potpuno pregledana i lako razumljiva uputstva dobićete odgovore na sva vaša pitanja - a svi materijali za instalaciju su visokog Bosch kvaliteta.
  EasyInstallation
 • Teleskopske vođice/pune teleskopske vođice
  Teleskopske vođice/pune teleskopske vođice Posude na teleskopskim vođicama ili pune teleskopske vođice se glatko vade iz aparata. One su lake za rukovanje i daju jasan prikaz skladištene hrane.
  Teleskopske vođice/pune teleskopske vođice
 • FlexShelf
  FlexShelf Višenamenska polica FlexShelf čini Bosch frižidere posebno fleksibilnim: Ako vam je potreban prostor za male posude ili limenke, prilagodljivu policu možete produžiti. Ako prostor ispod koristite za visoke šerpe ili flaše, jednostavno je ponovo sklopite. Pri tom skoro potpuno nestaje ispod staklene police, čime se štedi prostor.
  FlexShelf
 • Prosleđena obaveštenja Ukoliko želite, prosleđena obaveštenja se šalju iz frižidera u vaš mobilni uređaj, tako da ste uvek obavešteni o važnim detaljima, npr. da li ste ostavili otvorena vrata na frižideru.
  Prosleđena obaveštenja
 • Vodič o čuvanju hrane Aplikacija Home Connect na vašem mobilnom uređaju nudi važne savete o idealnom prostoru i temperaturi u frižideru prema količini hrane. Zahvaljujući Vodiču o čuvanju hrane možete stvoriti najbolje uslove za vaše namirnice.
  Vodič o čuvanju hrane
 • Professional Door Buffer
  Professional Door Buffer Novi ublaživači udaranja vrata omogućavaju da se vrata zatvaraju posebno lako i nežno. Ublaživači su integrisani u dve kvake tako da su neprimetni. 'Pod uglom otvaranja od 20°, vrata se automatski zatvaraju, pa je nemoguće slučajno ostaviti otvorena vrata na frižideru.
  Professional Door Buffer
 • VarioShelf VarioShelf podeljen bezbednim staklom se može lako podesiti za stavljanje namirnica u frižider i njihovo uklanjanje. Pri tom je idealan za predmete kao što su visoke flaše ili posude, a pruža vam potpunu fleksibilnost kada vam treba još prostora. Druga polovina police glatko klizi ispod druge i samim tim je posebno praktična.
 • ColorGlass Sa čvrstim staklenim pločama na površini, atraktivni ColorGlass dizajn će se dopasti svakom esteti u kuhinji. Visokovalitetni, sjajni sigurnosni stakleni frontovi su tako precizno obrađeni da su tvrdi i čvrsti čak i bez okvira. Pored toga, izgledaju lepo usklađeni i elegantni.
  ColorGlass
 • EasyLift staklene police i police na vratima
  EasyLift staklene police i police na vratima EasyLift staklene police se mogu podesiti po visini do 6 cm. Hrana čak i ne mora da se vadi iz frižidera. Ako vam treba još prostora u gornjem delu vrata, moguće je beskrajno promenljivo podešavanje visine EasyLift police na vratima do 40 cm, čak i kada je puna.
  EasyLift staklene police i police na vratima
 • Mehanizam za zatvaranje vrata
  Mehanizam za zatvaranje vrata Mehanizam za zatvaranje vrata omogućava da se vrata ponovo ne otvore čak i kada su brzo zatvorena, tako da unutrašnja temperatura ostaje konstantna i osigurava kvalitet hrane.
  Mehanizam za zatvaranje vrata
 • Elektronika
  Elektronika Rashladno-zamrzivački aparati imaju visokokvalitetne tehnologije regulisanja i kontrole kako bi obezbedili konstantnu temperaturu i sačuvali hranu svežom duže vreme. Digitalni displej (sa LED osvetljenjem) je jasan za čitanje i jednostavan za upotrebu. Ciljana temperatura se može podesiti precizno do najbližeg stepena sa spoljne strane, što garantuje nisku potrošnju energije i efikasan rad.
  Elektronika
 • Kontrolna tabla osetljiva na dodir Podešavanja temperature se mogu čitati sa elegantne kontrolne table osetljive na dodir. Odvojene precizne kontrole za frižiderski i zamrzivački deo omogućavaju podešavanje temperature u oba dela prema vašim određenim potrebama individualno, precizno i lako.
Zdravlje

Zdravlje

Na vrh stranice
 • ChillerBox Fioka ChillerBox je bezbedno mesto za čuvanje ribe, mesa i suhomesnatih proizvoda: Direktan protok hladnog vazduha obezbeđuje nižu temperaturu u ChillerBox fioci nego u frižideru. Hrana koja se brzo kvari ovde ostaje sveža znatno duže. Fioka ChillerBox je apsolutno idealna i za hlađenje pića.
 • CrisperBox
  CrisperBox U CrisperBox fioci sa regulacijom vlažnosti, voće i povrće ne samo što ima dovoljno prostora već i duže zadržava jedrinu i svežinu.
  CrisperBox
 • HydroFresh Bosch HydroFresh fioka specijalno je osmišljena za voće i povrće i održava ove namirnice svežim i do dva puta duže – vlaga, vitamini i ukus voća i povrća traju mnogo duže. Zahvaljujući savršenom zatvaranju fioke HydroFresh, nivoi vlažnosti se zadržavaju i mogu se podešavati pomoću kliznog regulatora. Talasasti efekat dodatno štiti hranu u fioci od kondenzovane vode.
 • airfreshFilter AirfreshFilter sa antibakterijskom zaštitom aktivno neutrališe neprijatne mirise unutar frižidera i filtrira bakterije. Neprijatne supstance iz hrane sa intenzivnim mirisima se apsorbuju, a vazduh ostaje čist i svež - bez promene filtera tokom celokupnog životnog veka aparata.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  airfreshFilter
 • VitaFresh Inovativna VitaFresh tehnologija hlađenja održava hranu svežom i do tri puta duže. Područje VitaFresh je podeljeno na dve zone vazdušne vlažnosti: Suva zona VitaFresh je savršena za čuvanje kobasica, sira, mesa i ribe. Vlažna zona VitaFresh pruža savršeno okruženje za voće i povrće i obezbeđuje da se svežina, ukus i nutritijenti zadrže duže.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
Resursi

Resursi

Na vrh stranice
 • Klasa energetske efikasnosti A+++ Mnogo naših rashladno-zamrzivačkih aparata su ocenjeni klasom energetske efikasnosti A+++ - rade pouzdano i uz najbolji Bosch kvalitet. Maksimalna efikasnost je postignuta zahvaljujući savršenoj interakciji izuzetne izolacije, kompresoru visoke performanse, optimalnom kondenzatoru i kondenzatorske tehnologije. To znači da naši rashladno-zamrzivački aparati koriste samo polovinu električne energije aparata u klasi energetske efikasnosti A+.
  Klasa energetske efikasnosti A+++
 • EcoMode Samo pritisnite dugme za prelazak na najekonomičniji režima rada. Kada ste aktivirali EcoMode funkciju, frižider se automatski prilagođava ekonomičnoj temperaturi hlađenja.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  EcoMode
 • Klasa energetske efikasnosti A++ Rashladno-zamrzivački aparati klase energetske efikasnosti A++ koriste 25% manje energije od aparata klase A+ koji su uporedivi po veličini i opremi.
  Klasa energetske efikasnosti A++
 • HolidayMode Aktiviranjem funkcije temperatura u rashladnom prostoru iznosi cca +14°C, a u prostoru za zamrzavanje –18°C, čime se štite zamrznute namirnice i sprečava gubljenje energije u frižideru.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  HolidayMode
 • Pametna izmenjivačka tehnologija
  Pametna izmenjivačka tehnologija Imamo ime za pametnu interakciju senzora temperature, elektronike i kompresora: 'Pametna izmenjivačka tehnologija. Senzori temperature stalno prate temperaturu unutar i van ugradnog frižidera. Promene se odmah povezuju sa elektronskim sistemom koji se brine da kompresor prilagodi svoje performanse prema trenutnoj situaciji.
  Pametna izmenjivačka tehnologija
Bezbednost

Bezbednost

Na vrh stranice
 • Aktivni sistem za upozoravanje
  Aktivni sistem za upozoravanje U slučaju smetnje u prostoru za hlađenje ili zamrzavanje koja bi imala kao posledicu previsoki rast temperature, oglašava se upozoravajući signal i/ili se prikazuje vidljivo upozorenje, pri čemu se štite namirnice.
  Aktivni sistem za upozoravanje
 • Višestruki alarmni sistem
  Višestruki alarmni sistem Aktivni sistem upozoravanja ili višestruki alarmni sistem - sada postoji još neko u domaćinstvu ko se brine da vaša hrana ostane sveža i da ne biste nepotrebno koristili energiju: Akustični i vidljivi signali obaveštavaju vas ako je došlo do previsokog rasta temperature, kod otvorenih vrata ili ako je došlo do prekida u napajanju.
  Višestruki alarmni sistem
Koje vrste ugradnih frižidera su dostupne?
Na vrh stranice
Frižideri

Frižideri

Naši frižideri su dostupni sa ili bez odeljka zamrzivača. Obe opcije se ugrađuju u kuhinjske elemente, npr. u donje kuhinjske elemente ili u specijalne viseće kredence.

Na sve frižidere
Na vrh stranice
Podugradni frižideri

Podugradni frižideri

Ova opcija je dostupna za visinu od 82 cm i ugrađuje se ispod jednodelne radne površine. Dovod i odvod vazduha je u pondožju.

Na sve frižidere
Koje dimenzije udubljenja su dostupne?
Na vrh stranice

U zavisnosti od vrste frižidera, možete izabrati sledeće visine udubljenja za udubljenja širine 56 cm: 177.5, 158, 140, 122.5, 102.5 i 88 cm.

Kako postižete optimalnu energetsku efikasnost sa frižiderom?
Na vrh stranice

Da biste izbegli nepotrebnu potrošnju energije, trebalo bi da postoji razmak od najmanje 200 cm² iza i na dnu frižidera, radi ventilacije.

Šta bi posebno trebalo da proverim prilikom postavljanja frižidera?
Na vrh stranice

Vaš frižider bi trebalo da stoji pravo a vrata moraju pravilno da se zatvaraju. Stoga se postarajte da je pod ili kredenac nivelisan.

Koje su opcije kod malih udubljenja?
Na vrh stranice

Ukoliko je vaše udubljenje suviše malo da zadovolji vaše potrebe, zamenite vaš stari ugradni aparat sa samostojećim. Upražnjeno udubljenje možete koristiti za dodatno odlaganje ili, na primer, za kombinovanu parnu rernu i grejnu fioku.

U čemu je razlika između ugradnih frižidera i frižidera sa dekorativnim panelom?
Na vrh stranice

Ugradni aparati se vizuelno uklapaju sa prednjom stranom standardne jedinice napravljene od strane proizvođača vaše kuhinje. Kod aparata sa dekorativnim panelom, dekorativni panel koji odgovara prednjim stranama jedinice se može ubaciti u okvir panela ili vi možete kupiti panel od nerđajućeg čelika kao dodatni pribor.

Koje su opcije po pitanju tehnologije vrata?
Na vrh stranice

Klizeća šarka
Prednji deo jedinice se fiksira na vrata aparata pomoću kliznog mehanizma.

Pljosnata šarka
Prednji deo jedinice se trajno povezuje sa vratima aparata. Ovo omogućava širi ugao otvaranja i znači da šarka može da podnese veći teret.

Pljosnata šarka sa profesionalnim ublaživačem za vrata
Mekani umetak se dodaje tehnologiji sa pljosnatom šarkom.
Klizeća šarka se može zameniti pljosnatom šarkom nakon zamene aparata.

Na vrh stranice
Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Da biste bili sigurni da će vaša kuhinja postati prava kuhinja iz snova, nudimo ne samo frižidere i zamrzivače, već i ugradne mašine za pranje sudova i savršeno integrisane ugradne aparate za kuvanje i pečenje. Svi naši kućni aparati kombinuju vanvremenski, sofisticiran dizajn sa odličnim tehničkim kvalitetom i maksimalnom efikasnošću, postojanošću i udobnošću.

Na sve aparate za kuvanje i pečenje
Na ugradne mašine za pranje sudova
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
Online Survey