Frižideri sa zamrzivačem

Frižideri sa zamrzivačem
 • LowFrost: smanjuje stvaranje leda i štedi vreme.

  LowFrost šredi vreme tako što smanjuje kreiranje leda zbog čega naši kombinovani frižideri moraju da se odmrzavaju mnogo ređe.

 • HydroFresh Box: Uvek idealni klimatski uslovi za voće i povrće.

  Voće i povrće ostaje sveže duži vremenski period na nižim temperaturama i pri većoj vlažnosti. Upravo takve klimatske uslove za svežu hranu smo kreirali u našoj HydroFresh fioci (HydroFresh Box). Vlažnost se može podesiti pomoću kliznog regulatora, kako bi se prilagodila tipu i količini voća i povrća odloženog u frižideru. Tako da možete da uživate u svežem, sočnom i zdravom voću i povrću i do dva puta duže.

 • BigBox fioka za zamrznutu hranu: Više prostora za još veći užitak.

  Ponekad vam ponestane mesta kada planirate žurku. Čak i u frižideru. Zbog toga smo razvili BigBox fioku za zamrznutu hranu kako bi vam omogućili da jednostavno nađete mesto za vašu slavljeničku gusku ili rođendanski kolač. Ovde takođe možete jednostavno slagati visoke kutije zamrzivača ili pice.

 • Nabavite vaš frižider kako biste uštedeli električnu energiju dok ste na odmoru.

  Zahvaljujući Holiday režimu, možete da odete na odmor mirne savesti. Nakon što ste aktivirali ovu funkciju, temperatura ostaje nepromenljiva, na preporučenih +14°C, ili -18°C u zamrzivaču. Stoga je zamrznuta hrana uvek pravilno zaštićena i ne dolazi do trošenja energije u frižideru.

Sa kompanijom Bosch, zadovoljstvo počinje kada otvorite vrata frižidera.

Nije slučajnost ako se vrata Bosch frižidera pouzdano i savršeno zatvaraju godinama; to je zato što smo ih unapred testirali 200.000 puta. Na kraju krajeva, nijedan proizvod koji ne ispunjava naše visoke standarde ne napušta našu fabriku. Na ovaj način mi kreiramo kvalitet tipičan za Bosch, na koji se svakodnevno možete osloniti.

 
 1. Tipovi
 2. Serije
 3. Karakteristike
 4. Često postavljana pitanja
Na vrh stranice
Frižideri sa zamrzivačem dole: sveži u gornjem delu, ledeno hladni u donjem.

Frižideri sa zamrzivačem dole: sveži u gornjem delu, ledeno hladni u donjem.

Sa ovim frižiderima sa zamrzivačem, odeljak za hlađenje je odmah ispred vas, u nivou očiju. Možete izvaditi ohlađenu hranu bez savijanja. Donji deo sadrži prostran odeljak za zamrzavanje.

Na frižidere sa zamrzivačem dole
Na vrh stranice
Frižider sa odeljkom zamrzivača u nivou očiju: Lagano izvadite hranu bez saginjanja.

Frižider sa odeljkom zamrzivača u nivou očiju: Lagano izvadite hranu bez saginjanja.

Ukoliko relativno često morate da vadite hranu iz zamrzivača, preporučujemo vam frižider sa zamrzivačem gore. To znači da je odeljak zamrzivača uvek na pogodnom mestu, u nivou očiju.

Na frižidere sa zamrzivačem gore
Na vrh stranice
Naši frižideri sa zamrzivačem: Ne možete odlagati hranu na svežiji način od ovog.

Naši frižideri sa zamrzivačem: Ne možete odlagati hranu na svežiji način od ovog.

Različite vrste hrane zahtevaju različite uslove odlaganja: Riba, meso i mlečni proizvodi se najbolje čuvaju u suvim uslovima i pri niskom nivou vlažnosti. Sa druge strane, voće i povrće zahteva visok nivo vlažnosti kako se ne bi osušilo. Inovativni stay-fresh sistemi u našim Bosch frižiderima sa zamrzivačem pružaju najbolju tehnologiju hlađenja za sve vrste hrane. Tako da možete biti sigurni da će vaše povrće ostati sveže i do tri puta duže.

SerijeUkoliko tražite frižider sa zamrzivačem koji će zadovoljiti potrebe vašeg svakodnevnog porodičnog života, a opet i dalje želite da održite najviši standard dizajna i performansi, garantovano ćete naći odgovarajuće rešenje u našim modelima od Serije 4 do Serije 8.

Serija | 2Serija | 4Serija | 6Serija | 8
Dugotrajan i kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni.Dizajnirana da zadovolji potrebe vašeg svakodnevnog porodičnog života.Visokokvalitetni detalji i niska potrošnja električne energije.Za najviše standarde performansi i dizajna.
Frižideri sa zamrzivačem doleFrižideri sa zamrzivačem goreFrižideri sa zamrzivačem doleFrižideri sa zamrzivačem goreFrižideri sa zamrzivačem doleFrižideri sa zamrzivačem dole
Širok asortiman neobičnih dizajna.
Vitamini se duže zadržavaju a povrće ostaje sveže duži vremenski period.
Jednostavni za upotrebu
Niska potrošnja električne energije
Jasno predstavljeni
Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • 2 odvojene rashladne komore
  2 odvojene rashladne komore Kod aparata sa dve odvojene rashladne komore, odeljci za hlađenje i zamrzavanje se mogu kontrolisati odvojeno. Elektronsko upravljanje jednostavno za upotrebu omogućava individualno podešavanje temperature.
  2 odvojene rashladne komore
 • LED osvetljenje
  LED osvetljenje LED lampice nude potpuno nov koncept osvetljenja frižidera i osvetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjjaja. LED lampice troše manje električne energije od konvencionalnog osvetljenja frižidera i traju tokom celokupnog životnog veka aparata.
  LED osvetljenje
 • FreshSense
  FreshSense Zahvaljujući optimalnim uslovima čuvanja, hrana zadržava idealnu konzinstenciju; sladoled, na primer, nije ni previše mekan ni previše čvrst. Konstantna temperatura u unutrašnjosti frižidera je odlučujući faktor u postizanju više svežine i ukusa. Senzori FreshSense stalno prate i kontrolišu temperaturu u unutrašnjosti frižiderskog i dela za zamrzavanje. Rezultat toga je konstantna temperatura unutar frižidera nezavisno od spoljašnje temperature.
  FreshSense
 • LowFrost Funkcija LowFrost štedi vam mnogo vremena pošto je stvaranje leda znatno smanjeno. Kombinovano rashladni-zamrzivački aparati moraju da se odmrzavaju mnogo ređe, a potrošnja energije ostaje konstantna. Ali čak i kada vam je potrebno odmrzavanje imamo rešenje za vas: praktični ventil na dnu uređaja taj zadatak čini brzim i jednostavnim.
 • SuperCooling
  SuperCooling Ako je aktivirana funkcija SuperCooling, upravo kupljenje namirnice brže će se ohladiti. Istovremeno sprečava zagrevanje hrane koja se već nalazi u frižideru. Pritiskom na dugme temperatura se može sniziti do 2°C. Da bi se izbeglo nepotrebno trošenje energije, funkcija se automatski isključuje nakon približno 6 sati.
  SuperCooling
 • NoFrost Kod modela NoFrost vlažan vazduh se sakuplja u centralni uparivač i ne nakuplja se u aparatu ili na namirnicama. Ovaj rashlađivač, koji odvodi toplotu iz frižiderskog dela, automatski odmrzava s vremena na vreme. Odleđena voda teče kroz odvodni žljeb u sabirnu posudu iznad kondenzatora, gde isparava. Ovo snižava vlažnost u aparatu, što znači da se led gotovo i ne formira. Ne morate više da brinete o odmrzavanju.
 • Metalna kvaka na vratima Takođe, kada je u pitanju dizajn nista ne prepuštamo slučaju. Zato se integrisane kvake na vratima kao i duge, spoljne šipkaste kvake lako uklapaju u čist, vanvremenski koncept. I ne samo to: visokokvalitetni osećaj i udobno rukovanje obezbeđuju posebno lako otvaranje i zatvaranje frižidera - koliko god često želite. A pod uglom od 180°, otvaraju se veoma široko.
  Metalna kvaka na vratima
 • Multi Airflow
  Multi Airflow Ventilator sa MultiAirFlow sistemom stvara nežno, ravnomerno kruženje vazduha na svim nivoima u delu za hlađenje i zamrzavanje. Promene temperature i vreme hlađenja su smanjeni, što pomaže hrani da zadrži svoj ukus duže vremena.
  Multi Airflow
 • SuperFreezing
  SuperFreezing Funkcija SuperFreezing štiti već zamrznutu hranu od odmrzavanja kada se u zamrzivač stave nove namirnice, a one se brže zamrznu. Aparati sa automatskom funkcijom zamrzavanja vraćaju se na normalan način rada kad se postigne potrebna temperatura. To sprečava nepotrebno trošenje energije.
  SuperFreezing
Pogodnost

Pogodnost

Na vrh stranice
 • ColorGlass Sa čvrstim staklenim pločama na površini, atraktivni ColorGlass dizajn će se dopasti svakom esteti u kuhinji. Visokovalitetni, sjajni sigurnosni stakleni frontovi su tako precizno obrađeni da su tvrdi i čvrsti čak i bez okvira. Pored toga, izgledaju lepo usklađeni i elegantni.
  ColorGlass
 • EasyLift staklene police i police na vratima
  EasyLift staklene police i police na vratima EasyLift staklene police se mogu podesiti po visini do 6 cm. Hrana čak i ne mora da se vadi iz frižidera. Ako vam treba još prostora u gornjem delu vrata, moguće je beskrajno promenljivo podešavanje visine EasyLift police na vratima do 40 cm, čak i kada je puna.
  EasyLift staklene police i police na vratima
 • Elektronika
  Elektronika Rashladno-zamrzivački aparati imaju visokokvalitetne tehnologije regulisanja i kontrole kako bi obezbedili konstantnu temperaturu i sačuvali hranu svežom duže vreme. Digitalni displej (sa LED osvetljenjem) je jasan za čitanje i jednostavan za upotrebu. Ciljana temperatura se može podesiti precizno do najbližeg stepena sa spoljne strane, što garantuje nisku potrošnju energije i efikasan rad.
  Elektronika
 • Mehanizam za zatvaranje vrata
  Mehanizam za zatvaranje vrata Mehanizam za zatvaranje vrata omogućava da se vrata ponovo ne otvore čak i kada su brzo zatvorena, tako da unutrašnja temperatura ostaje konstantna i osigurava kvalitet hrane.
  Mehanizam za zatvaranje vrata
 • Teleskopske vođice/pune teleskopske vođice
  Teleskopske vođice/pune teleskopske vođice Posude na teleskopskim vođicama ili pune teleskopske vođice se glatko vade iz aparata. One su lake za rukovanje i daju jasan prikaz skladištene hrane.
  Teleskopske vođice/pune teleskopske vođice
 • FlexShelf
  FlexShelf Višenamenska polica FlexShelf čini Bosch frižidere posebno fleksibilnim: Ako vam je potreban prostor za male posude ili limenke, prilagodljivu policu možete produžiti. Ako prostor ispod koristite za visoke šerpe ili flaše, jednostavno je ponovo sklopite. Pri tom skoro potpuno nestaje ispod staklene police, čime se štedi prostor.
  FlexShelf
 • Prosleđena obaveštenja Ukoliko želite, prosleđena obaveštenja se šalju iz frižidera u vaš mobilni uređaj, tako da ste uvek obavešteni o važnim detaljima, npr. da li ste ostavili otvorena vrata na frižideru.
  Prosleđena obaveštenja
 • Vodič o čuvanju hrane Aplikacija Home Connect na vašem mobilnom uređaju nudi važne savete o idealnom prostoru i temperaturi u frižideru prema količini hrane. Zahvaljujući Vodiču o čuvanju hrane možete stvoriti najbolje uslove za vaše namirnice.
  Vodič o čuvanju hrane
 • Kontrolna tabla osetljiva na dodir Podešavanja temperature se mogu čitati sa elegantne kontrolne table osetljive na dodir. Odvojene precizne kontrole za frižiderski i zamrzivački deo omogućavaju podešavanje temperature u oba dela prema vašim određenim potrebama individualno, precizno i lako.
 • VarioShelf VarioShelf podeljen bezbednim staklom se može lako podesiti za stavljanje namirnica u frižider i njihovo uklanjanje. Pri tom je idealan za predmete kao što su visoke flaše ili posude, a pruža vam potpunu fleksibilnost kada vam treba još prostora. Druga polovina police glatko klizi ispod druge i samim tim je posebno praktična.
Zdravlje

Zdravlje

Na vrh stranice
 • ChillerBox Fioka ChillerBox je bezbedno mesto za čuvanje ribe, mesa i suhomesnatih proizvoda: Direktan protok hladnog vazduha obezbeđuje nižu temperaturu u ChillerBox fioci nego u frižideru. Hrana koja se brzo kvari ovde ostaje sveža znatno duže. Fioka ChillerBox je apsolutno idealna i za hlađenje pića.
 • HydroFresh Bosch HydroFresh fioka specijalno je osmišljena za voće i povrće i održava ove namirnice svežim i do dva puta duže – vlaga, vitamini i ukus voća i povrća traju mnogo duže. Zahvaljujući savršenom zatvaranju fioke HydroFresh, nivoi vlažnosti se zadržavaju i mogu se podešavati pomoću kliznog regulatora. Talasasti efekat dodatno štiti hranu u fioci od kondenzovane vode.
 • airfreshFilter AirfreshFilter sa antibakterijskom zaštitom aktivno neutrališe neprijatne mirise unutar frižidera i filtrira bakterije. Neprijatne supstance iz hrane sa intenzivnim mirisima se apsorbuju, a vazduh ostaje čist i svež - bez promene filtera tokom celokupnog životnog veka aparata.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  airfreshFilter
 • CrisperBox
  CrisperBox U CrisperBox fioci sa regulacijom vlažnosti, voće i povrće ne samo što ima dovoljno prostora već i duže zadržava jedrinu i svežinu.
  CrisperBox
 • VitaFresh Inovativna VitaFresh tehnologija hlađenja održava hranu svežom i do tri puta duže. Područje VitaFresh je podeljeno na dve zone vazdušne vlažnosti: Suva zona VitaFresh je savršena za čuvanje kobasica, sira, mesa i ribe. Vlažna zona VitaFresh pruža savršeno okruženje za voće i povrće i obezbeđuje da se svežina, ukus i nutritijenti zadrže duže.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
Resursi

Resursi

Na vrh stranice
 • EcoMode Samo pritisnite dugme za prelazak na najekonomičniji režima rada. Kada ste aktivirali EcoMode funkciju, frižider se automatski prilagođava ekonomičnoj temperaturi hlađenja.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  EcoMode
 • HolidayMode Aktiviranjem funkcije temperatura u rashladnom prostoru iznosi cca +14°C, a u prostoru za zamrzavanje –18°C, čime se štite zamrznute namirnice i sprečava gubljenje energije u frižideru.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  HolidayMode
 • Pametna izmenjivačka tehnologija
  Pametna izmenjivačka tehnologija Imamo ime za pametnu interakciju senzora temperature, elektronike i kompresora: 'Pametna izmenjivačka tehnologija. Senzori temperature stalno prate temperaturu unutar i van ugradnog frižidera. Promene se odmah povezuju sa elektronskim sistemom koji se brine da kompresor prilagodi svoje performanse prema trenutnoj situaciji.
  Pametna izmenjivačka tehnologija
 • Klasa energetske efikasnosti A+++ Mnogo naših rashladno-zamrzivačkih aparata su ocenjeni klasom energetske efikasnosti A+++ - rade pouzdano i uz najbolji Bosch kvalitet. Maksimalna efikasnost je postignuta zahvaljujući savršenoj interakciji izuzetne izolacije, kompresoru visoke performanse, optimalnom kondenzatoru i kondenzatorske tehnologije. To znači da naši rashladno-zamrzivački aparati koriste samo polovinu električne energije aparata u klasi energetske efikasnosti A+.
  Klasa energetske efikasnosti A+++
 • Klasa energetske efikasnosti A++ Rashladno-zamrzivački aparati klase energetske efikasnosti A++ koriste 25% manje energije od aparata klase A+ koji su uporedivi po veličini i opremi.
  Klasa energetske efikasnosti A++
Bezbednost

Bezbednost

Na vrh stranice
 • Višestruki alarmni sistem
  Višestruki alarmni sistem Aktivni sistem upozoravanja ili višestruki alarmni sistem - sada postoji još neko u domaćinstvu ko se brine da vaša hrana ostane sveža i da ne biste nepotrebno koristili energiju: Akustični i vidljivi signali obaveštavaju vas ako je došlo do previsokog rasta temperature, kod otvorenih vrata ili ako je došlo do prekida u napajanju.
  Višestruki alarmni sistem
 • Aktivni sistem za upozoravanje
  Aktivni sistem za upozoravanje U slučaju smetnje u prostoru za hlađenje ili zamrzavanje koja bi imala kao posledicu previsoki rast temperature, oglašava se upozoravajući signal i/ili se prikazuje vidljivo upozorenje, pri čemu se štite namirnice.
  Aktivni sistem za upozoravanje
Kako postižete optimalnu energetsku efikasnost sa frižiderom sa zamrzivačem?
Na vrh stranice

Postarajte se da ima dovoljno mesta za ventilaciju ispod i iza vašeg frižidera sa zamrzivačem. Ovo će potrebu za energijom održavati na niskom nivou.

Šta bi posebno trebalo da proverim prilikom postavljanja frižidera sa zamrzivačem?
Na vrh stranice

Pod na kojem vaš frižider sa zamrzivačem stoji mora biti ravan. Na ovaj način, postaraćete se da je postavljen horizontalno i da se vrata uvek savršeno zatvaraju.

Koje su opcije kod malih udubljenja?
Na vrh stranice

Ukoliko je vaše udubljenje suviše malo da zadovolji vaše potrebe, možete zameniti vaš stari ugradni aparat sa samostojećim. U upražnjeno udubljenje možete smestiti kombinovanu parnu rernu i grejnu fioku, ili ga jednostavno iskoristite za dodatno odlaganje.

U čemu je razlika između ugradnih aparata i aparata sa dekorativnim panelom?
Na vrh stranice

Prednja strana standardne jedinice napravljena od strane proizvođača vaše kuhinje se postavlja na ugradni aparat. Kod aparata sa dekorativnim panelom, dekorativni panel koji odgovara prednjim stranama vaše jedinice se može ubaciti u okvir panela.

Koje su opcije po pitanju tehnologije vrata?
Na vrh stranice

Klizeća šarka
Sa klizećim šarkama, prednji deo jedinice se fiksira na vrata aparata pomoću kliznog mehanizma.

Pljosnata šarka
Sa pljosnatom šarkom, prednji deo jedinice i vrata uređaja su čvrsto povezana. Ovo znači da je ugao otvaranja širi i da šarka može da podnese veći teret.

Pljosnata šarka sa profesionalnim ublaživačem za vrata
Mekani umetak se može dodati tehnologiji sa pljosnatom šarkom.
Klizeća šarka se može zameniti modernom pljosnatom šarkom nakon zamene aparata.

Na vrh stranice
Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Da biste bili sigurni da će vaša kuhinja postati prava kuhinja iz snova, nudimo ne samo frižidere i zamrzivače, već i ugradne mašine za pranje sudova i savršeno integrisane ugradne aparate za kuvanje i pečenje. Svi naši kućni aparati kombinuju vanvremenski, sofisticiran dizajn sa odličnim tehničkim kvalitetom i maksimalnom efikasnošću, postojanošću i udobnošću.

Na sve aparate za kuvanje i pečenje
Na ugradne mašine za pranje sudova
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
Online Survey