Doručkovanje

Aparati za doručak

Najbolje ne dolazi na kraju - dolazi nakon što se probudite.

Sjajno je kada je najvažniji obrok u toku dana istovremeno i najukusniji. Zahvaljujući njihovoj inovativnoj tehnologiji, naši aparati za kafu, tosteri, aparati za kuvanje vode i aparati za čaj pretvaraju najbolje sastojke u izvanredan doručak.

Aparati za doručak

Najbolje ne dolazi na kraju - dolazi nakon što se probudite.

 
 1. Tipovi
 2. Karakteristike
Na vrh stranice
Tost za uživanje – Bosch tosteri.

Tost za uživanje – Bosch tosteri.

Sa našim tosterima, tost je konstantno hrskav, od kriške do kriške. Zahvaljujući njihovoj inovativnoj tehnologiji, vaš tost je uvek jednako napravljen i nikad nije previše svetao ili previše taman. Bez obzira na to koliko volite da jedete za doručak.

Na tostere
Na vrh stranice
Raznovrstan poput vašeg ukusa: naš kontaktni roštilj.

Raznovrstan poput vašeg ukusa: naš kontaktni roštilj.

Sa našim kontaktnim roštiljima možete da pripremite ukusne specijalitete sa roštilja i unutar i izvan kuće. Roštilj ploče sa premazom protiv lepljenja se mogu koristiti sa obe strane. Rebrasta strana je idealna za bifteke ili roštiljske kobasice, dok je glatka strana jednostavno savršena za tost sendviče. Zahvaljujući odvodnim otvorima za masnoće, sve što pripremite sa našim kontaktnim roštiljom će biti ukusno i sa malo masti. I da vam olakšamo život nakon roštilja, roštilj ploče mogu da se peru u mašini za pranje sudova.

Na kontaktne roštilje
Na vrh stranice
Stvari se zagrevaju! Sa Bosch aparatima za kuvanje vode.

Stvari se zagrevaju! Sa Bosch aparatima za kuvanje vode.

Često morate da se užurbano spremate u jutarnjim časovima. Naši aparati za kuvanje vode će se postarati da vaš čaj bude na stolu čim se spremite da pojedete doručak. Da vaš nivo stresa bude niži - kao i vaš račun za električnu energiju.

Na aparate za kuvanje vode
Na vrh stranice
Lako je uživati u sjajnom doručku.

Lako je uživati u sjajnom doručku.

Doručak je najvažniji obrok u toku dana i treba da vam služi kao vreme sa sebe. Naši potpuno automatizovani aparati za kafu i automati za kafu ispunjavaju svaku želju u vezi sa kafom. Topla voda za aromatičan čaj vam se servira uz pomoć naših Bosch aparata za čaj. Naši tosteri će čak odmrznuti i zemičke.

Izuzetni rezultati

Izuzetni rezultati

Na vrh stranice
 • Kontinuirano podesiv Hrana se peče na idealnoj temperaturi sa obe strane, što daje savršene rezultate. Na primer, šnicle mogu biti grilovane do savršenstva: spolja zapečene, a unutra ružičaste. Brzo, jednostavno, lako - i bez dosadnog prskanja masnoće.
  Kontinuirano podesiv
 • Individualna kontrola temperature Kuvajte kao profesionalac: Odvojeni regulatori temperature za gornju i donju roštilj ploču daju odlične rezultate svaki put - bilo da pripremate meso, ribu, krompir, hleb ili povrće, svaki sastojak hrane je skuvan na idealnoj temperaturi sa obe strane. Na primer, šnicle mogu biti grilovane do savršenstva: spolja zapečene, a unutra ružičaste. Brzo, jednostavno, lako - i bez dosadnog prskanja masnoće.
  Individualna kontrola temperature
Pogodnost

Pogodnost

Na vrh stranice
 • Fioka za mrvice Još nije izmišljen tost koji se ne mrvi.
  Fioka za mrvice
 • Okretni držač filtera. Lak za upotrebu: Jednostavno izvadite držač za filter okretanjem, umetnite filter vrećicu sa kafom u prahu, vratite držač filtera unutra - i gotovo!
  Okretni držač filtera.
 • ChildLock
  ChildLock ChildLock - Bosch tehnologija bezbedna za decu - dizajnirana da osigura pravilnu zaštitu dece. Istovremeno pritisnite i držite dugme pet sekundi kako biste aktivirali ovu bezbednu funkciju, čime se sprečava ispuštanje vode iz aparata koja je toplija od sobne temperature. Ponovni pritisak na dugme deaktiviraće funkciju.
  ChildLock
 • EasyOperation
  EasyOperation Izbor prave količine vode i potrebne temperature nikada nije bio tako brz i lak. Počnite ispuštanje vode na dodir dugmeta, a zatim zaustavite protok u bilo kom trenutku.
  EasyOperation
 • Brzo punjenje Lako punjenje putem otvora, bez otvaranja poklopca.
  Brzo punjenje
 • savršeno pristajanje Bilo da koristite plitku posudu za čaj, malu ili veliku šolju, integrisani, po visini podesivi držač šolje je lako prilagoditi za savršeno pristajanje, pri čemu se održava optimalna razdaljina između šolje i izlaza za vodu.
  savršeno pristajanje
 • rezervoar za vodu Zahvaljujući rezervoaru za vodu od dve litre u dozatoru Filtrino, popodnevni čaj može potrajati koliko god želite.
  rezervoar za vodu
 • Po visini podesiv izlaz mlaza kafe Espreso, café crème, kapućino ili late makijato? Po visini podesiv izlaz mlaza kafe daje slobodu u pravljenju kafe po želji uz pomoć Bosch potpuno automatskog aparata za kafu. Zahvaljujući razdaljini od 15 centimetara između izlaza i podmetača za šolju, ima dosta prostora čak i za visoke late makijato čaše.
  Po visini podesiv izlaz mlaza kafe
 • IndividualCup Volume
  IndividualCup Volume Da bise prilagodili svoj doživljaj kafe, IndividualCup omogućava da podesite unapred određene veličine šolje - male, srednje i velike - u pet različitih koraka putem ekrana, čime se obezbeđuje savršena količina punjenja šolje.
  IndividualCup Volume
Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • grejač peciva Ako planirate opuštajući, ležerni doručak sa hrskavim kiflama ili kroasanima na meniju, grejač peciva garantuje savršene rezultate.
  grejač peciva
 • AutoOff
  AutoOff Funkcija AutoOff automatski isključuje aparat, čime se obezbeđuje viši nivo praktičnosti i sigurnosti, kao i smanjenje potrošnje energije.
  AutoOff
 • Drip stop Zahvaljujući funkciji Drip stop, kapljice koje mogu zagoreti na grejnoj ploči su stvar prošlosti. Grejna ploča ostaje čista i bez mrlja - nema više mučnog čišćenja.
  Drip stop
 • Sistem za uklanjanje kamenca Uživajte duže u aparatu zahvaljujući Bosch sistemu za uklanjanje kamenca. Zahvaljujući indikatoru za kamenac i integrisanom programu za uklanjanje kamenca, nega aparata nikada nije bila lakša.
  Sistem za uklanjanje kamenca
 • Poklopac koji se otvara na dodir dugmeta Dugme koje se koristi za otvaranje poklopca je integrisano u ručki čajnika - čime se olakšava upravljanje aparatom jednom rukom prilikom punjenja.
  Poklopac koji se otvara na dodir dugmeta
 • EcologicallySensitive
  EcologicallySensitive Na dodir dugmeta Filtrino ispušta 120 ml, 150 ml, 200 ml, 250 ml ili 300 ml vode na podešenom nivou temperature - bilo da je to sobna temperatura, 70°C, 80°C, 90°C ili ključanje. Na taj način, količina vode za zagrevanje i potrebna temperatura može biti precizno definisana, čime se štedi energija iz dana u dan sa svakom šoljom.
  EcologicallySensitive
 • Ušteda energije
  Ušteda energije Zahvaljujući savremenoj tehnologiji grejanja, novi Filtrino troši manje od polovine energije koja je potrebna Bosch čajniku (TWK6004) za ključanje 250 ml vode. Dugoročno, ova dnevna ušteda energije spaja - korist, kako za vaš budžet tako i za životnu sredinu.
  Ušteda energije
 • Ušteda vremena
  Ušteda vremena Sa dozatorom Filtrino, možete pripremiti omiljeni napitak mnogo brže, što vam ostavlja više vremena za uživanje. Zahvaljujući dozatoru tople vode sa funkcijom filtera, 250 ml vode može proključati za manje od polovine vremena koje je potrebno Bosch čajniku (TWK 6004).
  Ušteda vremena
 • 1.800 vati Kontaktni roštilj je takođe u vrhunskoj formi kad su u pitanju performanse. Brzo zagrevanje i konstantno visok nivo toplote izlaza zahvaljujući 1.800 W. Za brže kuvanje i vrhunske rezultate.
  1.800 vati
 • 2.000 vati Odlično je kada imate vrhunski nivo performansi kad god je to potrebno. Izuzetno velika snaga od 2.000 W omogućava veoma brzo zagrevanje i konstantno visok nivo toplote izlaza. Za još brže kuvanje i vrhunske rezultate.
  2.000 vati
 • CoffeeSensor Pro
  CoffeeSensor Pro Nisu sve kafe iste: Mlevenje svake sorte, mešavine i prženje kafe se razlikuje. Senzorski mlin automatski podešava vreme mlevenja prema vrsti zrna koje se koristi - na taj način se uvek omogućava mlevenje optimalne količine zrna za željenu jačinu kafe.
  CoffeeSensor Pro
 • CeramDrive
  CeramDrive Izuzetni visokokvalitetni i izdržljivi mlin napravljen od izdržljive keramike melje kafu konstantno dobro i omogućava da se razvije puna aroma svakog zrna. Stepen mlevenja se može podesiti individualno - rezultat je bolji ukus i neuporediva aroma.
  CeramDrive
 • CreamPro Concept
  CreamPro Concept Uz CreamPro Concept, uživate u maksimalnoj udobnosti - zahvaljujući funkciji OneTouch, kapućino, late makijato i čitav niz drugih napitaka se mogu pripremiti uz samo dodir dugmeta. Mlaznica za mleko maksimalno meša mleko kružnim pokretima, pari i suši za izuzetno nežnu i kremastu penu svaki put.
  CreamPro Concept
Ukus

Ukus

Na vrh stranice
 • MirrorHeating
  MirrorHeating Divan miris sveže pečenog hleba koji je čak zlatno-braon boje je ono što čini tost tako popularnim. Funkcija MirrorHeating daje savršen tost svaki put - uz četiri šipke od kvarcnog stakla za generisanje toplote i reflektora za usmeravanje te toplote nazad ka hlebu i njeno ravnomerno distribuiranje po površini.
  MirrorHeating
 • AutoHeat Control
  AutoHeat Control AutoHeat Control koristi senzor koji nadgleda temperaturu, a zatim koriste te informacije za konstantno prilagođavanje vremena potrebnog za pečenje hleba - omogućava uživanje u savršeno, rumenom tostu svaki put, sve do poslednje kriške. Alternativa: Prilikom pečenja nekoliko kriški hleba jedna za drugom, toster se zagreva posle svake upotrebe. Da bi se osiguralo da poslednja kriška bude rumena kao i prva, funkcija AutoHeat Control koristi senzor za nadgledanje temperature i konstantno prati vreme potrebno za pečenje hleba.
  AutoHeat Control
 • DualHeating
  DualHeating DualHeating koristi dvostruko grejanje i održava sistem toplim za savršeno kuvanje kafe i savršenu temperaturu. Zahvaljujući ovoj sofisticiranoj funkciji možete uživati u najboljoj kafi, svaki put.
  DualHeating
 • Prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka Bilo da koristite više ili manje kafe, prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka omogućava da podesite vreme kuvanja prema količini - što znači da će i deseta kafa imati jednako dobar ukus kao i treća.
  Prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka
 • Aroma VolumeAutomatic
  Aroma VolumeAutomatic Da bi deseta kafa imala jednako dobar ukus kao i treća, senzor u rezervoaru za vodu detektuje kada je nivo punjenja nizak, a zatim automatski podešava vreme kuvanja i optimizuje proces ekstrakcije.
  Aroma VolumeAutomatic
 • 5 različitih temperatura
  5 različitih temperatura Uživanje dolazi iz pravilne pripreme - čak i temperatura vode utiče na to da li se može razviti puna aroma i da li su dragoceni sastojci zaštićeni. Filtrino sadrži pet pojedinačnih nivoa temperature (ključanje, 90°C, 80°C, 70°C i sobna temperatura) za sve vrste čaja, brze užine ili šolje tople čokolade.
  5 različitih temperatura
 • Kontrola temperature
  Kontrola temperature Pravi ljubitelji čaja znaju da temperatura vode treba da bude potpuno prava za njihovu vrsta čaja - jer to je jedini način da se ukusi savršeno razviju. Da bi ispunili ovaj zahtev, sada možete podesiti temperaturu vode u četiri faze - od 70°C do 100°C - sa LED ekranom koji označava kada je dostignuta faza temperature.
  Kontrola temperature
 • AromaDouble Shot
  AromaDouble Shot Što više vode prođe kroz mlevenu kafu, to je gorči rezultat. AromaDouble Shot melje i kuva izuzetno jaku kafu u dva koraka - pošto se koristi samo polovina vode u svakom koraku, proizvedena kafa je manje gorka. Dakle, možete uživati u maksimalnom ukusu - čak i kada pijete maksimalno jaku kafu.
  AromaDouble Shot
Svestranost

Svestranost

Na vrh stranice
 • Uređaj 3 u1 Zdrave šnicle, ukusni hamburgeri, hrskavi, zlatnorumeni ražnjići, tost, panini, sendviči i fokači. Prženje, grilovanje, gratiniranje ili podgrevanje: Tri različita položaja roštilja omogućavaju praktično neograničene mogućnosti upotrebe i kreativnosti: zatvoren kao kontaktni roštilj, otvoren kao stoni roštilj ili kao roštilj sa gornjim i donjim grejanjem za pečenje, gratiniranje ili podgrevanje. Roštilj ploče su izrađene od visoko-kvalitetnog, čvrstog livenog aluminijuma, a mogu se koristiti obe strane: glatka strana za ribu i povrće, na primer, a žlebasta strana za šnicle i sendviče. A zahvaljujući svojoj iskošenosti, oni obezbeđuju da grilovana hrana sadrži nizak nivo masti, što čini svaki obrok uspehom: ukusan, zdrav i lak za varenje.
  Uređaj 3 u1
Jednostavno za čišćenje

Jednostavno za čišćenje

Na vrh stranice
 • Uklonjive roštilj ploče Kontaktni roštilj ne samo da će vas uveriti u pripremanje ukusne hrane; već ćete biti impresionirani njegovim kvalitetima nakon obroka. Aluminijumske roštilj ploče sa premazom protiv prijanjanja mogu se ukloniti radi jednostavnog i lakog čišćenja. A pošto mogu da se peru u mašini za pranje sudova, njihovo čišćenje je jednostavno.
  Uklonjive roštilj ploče
Zdravlje

Zdravlje

Na vrh stranice
 • Izuzetne funkcije Funkcije kontaktnog rošilja čine mnoge stvari lakšim i praktičnijim prilikom pripremanja hrane. Iskošene roštilj ploče sadrže odvod za masnoću za potrebe kuvanja sa manje masti. Dva poslužavnika za sakupljanje masti čine odlaganje isceđene masti jednostavnim i higijenskim. Uz pomoć dodatnog aluminijumskog pleha možete da pripremate ukusne priloge uz meso ili ribu, na primer pečeni krompir ili gratinirano povrće. Brzo i zdravo kuvanje na taj način postaje pravo zadovoljstvo.
  Izuzetne funkcije
 • Funkcije Funkcije kontaktnog roštilja čine pripremu sve vrste hrane još lakšom i udobnijom. Na primer, iskošene roštilj ploče sadrže odvod za masnoću za potrebe kuvanja sa manje masti. Dva poslužavnika za sakupljanje masti čine odlaganje isceđene masti jednostavnim i higijenskim.
  Funkcije
Higijena

Higijena

Na vrh stranice
 • AutoMilk Clean
  AutoMilk Clean Svako ko voli neuporedivo iskustvo koje nudi sjajna šoljica kafe želi da uživa u njoj u potpunosti, a da ne treba da se pomuči za to zadovoljstvo. To je posebno tačno za kafu pripremljenu sa vrućim mlekom. Mleko igra suštinsku ulogu u stvaranju ukusa kafe i zato on treba da bude bez zaostalog ukusa u ustima. AutoMilk Clean osigurava da se ostatak mleka ne zadrži. Potpuno automatski sistem za čišćenje parom nakon svakog napitka u potpunosti se stara o čišćenju sistema za mleko i ne treba da ga čistite svaki dan. Bosch AutoMilk Clean – čisto uživanje zahvaljujući savršenoj higijeni.
  AutoMilk Clean
 • CreamCleaner
  CreamCleaner Sa funkcijom CreamCleaner, brzo i jednostavno isperite sistem za mleko na dodir dugmeta - za savršenu penu mleka i higijenu svaki put.
  CreamCleaner
 • Calc'nClean
  Calc'nClean Kada birate Bosch potpuno automatski aparat za kafu, opredeljujete se za kvalitet, performanse, pouzdanost i krajnje savršenstvo kafe. Da biste osigurali da uživanje traje, kao i garanciju za dug životni vek aparata, Calc'nClean nudi kombinovani program čišćenja i skidanja kamenca za uklanjanje naslaga kamenca i ostataka kafe u jednom koraku.
  Calc'nClean
 
 
 
 
 
 
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.

Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
 
Online Survey