Čišćenje poda

Usisivači

Izaberite usisivač po vašoj meri

Osnovna uloga usisivača je usisavanje površina i na prvi pogled tu nema neke preterane nauke. Međutim mi ne smatramo da je usisavanje isto ako u domu imate osobe sklone alergijama, ako volite životinje i imate kućne ljubimce ili ako nekome u vašem domu smeta buka. Zato smo podelili naše usisivače u 5 svetova odnosno kategorija prema kojima ćete jednostavno i na prvi pogled moći da izaberete usisivač koji najviše odgovara vašim potrebama.

Pronađite odgovarajući usisivač
Bodenpflege

Prašina se ponovo pojavljuje. Naši visoki standardi kvaliteta nikada ne nestaju.

 
 1. Tipovi
 2. Karakteristike
Na vrh stranice
Usisivači sa posudom: moćni a opet neverovatno lagani. Bez dodatnih troškova.

Usisivači sa posudom: moćni a opet neverovatno lagani. Bez dodatnih troškova.

Naša SensorBagless™ serija usisivača: Runn’n je moćan kada god je potrebna visoka efikasnost na malom prostoru. Zoo’o ProAnimal usisivač je naročito temeljan kada god kućni ljubimci ostavljaju svoje tragove. Roxx’x je snažan i svestran usisivač a Relaxx’x usisivač sa posudom je jedva čujan.

Na sve usisivače sa posudom
Na vrh stranice
Izvanredna efikasnost i veća udobnost.

Izvanredna efikasnost i veća udobnost.

Za bilo koji izazov koji vaš dom može da zada usisivaču: Neverovatno moćan, kompaktan i okretan, ili pak ekstremno fleksibilan i sa veoma širokim opsegom - sa svojim velikim izborom usisivača sa kesom Bosch poseduje uređaj koji odgovara vašim potrebama. A korišćenje originalnih Bosch kesa za usisivače obezbeđuje efektivnije, dugotrajnije čišćenje i duži radni vek vašeg uređaja.

Na usisivače sa kesom
Na vrh stranice
Održavanje čistoće: sa Bosch ručnim akumulatorskim usisivačima.

Održavanje čistoće: sa Bosch ručnim akumulatorskim usisivačima.

Na tepisima, drvenim podovima ili pločicama - ručni akumulatorski usisivač Athlete iz kompanije Bosch ostvaruje naročito temeljne rezultate čišćenja na svim vrstama podova - bez kabla ili kese. Bosch komplet litijum jonskih (Li-Ion) baterija omogućava veoma dugačko vreme rada i brzo punjenje, tako da je Athlete ubrzo spreman za ponovnu upotrebu. Kombinacija motorizovane električne papučice i efikasne SensorBagless TM tehnologije obezbeđuje izuzetno snažnan učinak čišćenja, čak i u najsitnijim pukotinama. A zahvaljujući svojoj fleksibilnoj zglobnoj papučici, Athlete je uvek jednostavan za upravljanje a, budući da je bežični, može pristupiti i najneobičnijim uglovima. Udvostručite praktičnost između dva čišćenja: Move 2in1 ručni akumulatorski usisivač je lagan, praktičan i ne zahteva kabl. Odvojiv ručni akumulatorski usisivač je idealan pratilac kada npr. morate da očistite tapacirung. Pored toga, Move 2in1 se sklapa pa samim tim štedi prostor i jednostavan je za odlaganje - kao i za ponovnu upotrebu.

Na sve ručne akumulatorske usisivače
Na vrh stranice
Mali pomoćnici između dva čišćenja: praktični akumulatorski usisivači iz kompanije Bosch.

Mali pomoćnici između dva čišćenja: praktični akumulatorski usisivači iz kompanije Bosch.

Zahvaljujući njihovoj maloj težini, dizajnu koji štedi prostor i bežično rukovanje, akumulatorski usisivači kompanije Bosch su idealni za sređivanje malih površina - poput tapacirunga ili sedišta i malih površina u automobilu.

Na akumulatorske usisivače
Na vrh stranice
Nova nalepnica energetske efikasnosti (Energy Label) za usisivače: visok učinak, mala potrošnja električne energije.

Nova nalepnica energetske efikasnosti (Energy Label) za usisivače: visok učinak, mala potrošnja električne energije.

Sa uvođenjem nalepnice energetske efikasnosti (Energy Label) mogu se prodavati samo usisivači koji rade na manje od 1600 W - a ova granica će se spustiti na manje od 900 W od 1. septembra 2017. godine. Ovo štedi energiju i štiti životnu sredinu. Bosch pozdravlja uvođenje nalepnice energetske efikasnosti (Energy Label): Ovo stvara ogroman potencijal za uštedu električne energije u 210 miliona domaćinstava u Evropi. Ključni faktor za usisivač nije samo klasa energetske efikasnosti, već takođe i klasa čišćenja koja se nalazi na donjem delu nalepnice.   Prikazana je posebno za tepihe i čvrste podove. Nivo buke i klasa emisije prašine - koja ukazuje na to koliko je izduvni vazduh čist - takođe su važni faktori koji se uzimaju u obzir prilikom izbora vašeg usisivača.

Saznajte više o nalepnici energetske efikasnosti
Na vrh stranice
Temeljno testirani. Temeljno čišćenje.

Temeljno testirani. Temeljno čišćenje.

Kako bi bili sigurni da naši usisivači takođe ispunjavaju i najviše standarde kvaliteta, mi ih podvrgavamo ozbiljnom testiranju:  Pre nego što naše usisivače sa posudom pustimo u serijsku proizvodnju, isti se uključe i iskljuće 45,000 puta prilikom našeg testa paljenja i gašenja.  A papučice za pod takođe moraju da imaju veliku izdržljivost pri testovima opterećenja, budući da prelaze mnogo kilometara. Ovi zahtevni testovi izdržljivosti proizvode izvanredan rezultat: beskompromisan kvalitet, sjajan učinak čišćenja i apsolutna pouzdanost.

Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • Klasa energetske efikasnosti A
  Klasa energetske efikasnosti A Klasa energetske efikasnosti opisuje ulaznu snagu usisivača (potrošnju u vatima). Smanjena ulazna snaga (potrošnja u vatima) je najveća poluga za dobru iskoristivost energije. Performanse čišćenja su ovde jedva uzete u obzir. Izazov je postići dobru klasu performanse čišćenja i dobru klasu energetske efikasnosti. Zahvaljujući tehničkim izumima, Bosch može postići oboje.
  Klasa energetske efikasnosti A
Pogodnost

Pogodnost

Na vrh stranice
 • Sistem AirFlowControl
  Sistem AirFlowControl Sistem AirFlowControl omogućava da vazduh koji se uvlači izlazi u vazduh u prostoriji kroz sistem filtera, čime se osigurava čist vazduh.
  Sistem AirFlowControl
 • Komplet nastavaka za usisavanje Animal 360™
  Komplet nastavaka za usisavanje Animal 360™ Idealan za sve vlasnike kućnih ljubimaca - paket Animal 360™ sa kompletnim setom snažnih nastavaka za usisavanje: turbo četka, nastavak za usisavanje tvrdih podova i nastavak za usisavanje nameštaja.
  Komplet nastavaka za usisavanje Animal 360™
 • Četka AllFloor HighPower
  Četka AllFloor HighPower Motorizovana četka AllFloor HighPower radi na oko 5000 obrtaja u minuti, što znači da postiže temeljne rezultate čišćenja na svim tipovima podova, kao što su parketi, tepisi, pa čak i pločice.
  Četka AllFloor HighPower
 • Dodatni pribor
  Dodatni pribor Uvek pri ruci i spreman kada je to potrebno. Zahvaljujući kompletu dodataka (uski usisni nastavak i nastavak za presvlake i četka za nameštaj za posebne namene) lako stižete do teško pristupačnih mesta. Osim toga, komplet dodataka obezbeđuje odlične rezultate čišćenja na nameštaju poput sofa i fotelja.
  Dodatni pribor
 • Lagan i kompaktan.
  Lagan i kompaktan. Kompaktni dizajn, mala težina: lak za korišćenje i odlaganje zahvaljujući dizajnu za uštedu prostora.
  Lagan i kompaktan.
 • Inovativni nastavak za usisavanje tvrdih podova
  Inovativni nastavak za usisavanje tvrdih podova Temeljno i nežno usisavanje zahvaljujući novom duoSoft nastavku sa usisavanje tvrdih podova sa dve rotirajuće valjkaste četke. Ne gura prašinu sa sobom, a pogodan je i za tepihe.
  Inovativni nastavak za usisavanje tvrdih podova
 • Dvostruka filtracija
  Dvostruka filtracija Maksimalna fleksibilnost, sa ili bez kesa - dvostruka filtracija može usisavati u dva smera: Koristite posudu za prašinu za smanjenje dodatnih troškova ili higijensku kesu za minimalni kontakt sa prašinom.
  Dvostruka filtracija
 • Četka EasyClean
  Četka EasyClean Valjkasta četka se može lako ukloniti iz nastavka za usisivanje poda radi čišćenja.
  Četka EasyClean
 • EasyFollow
  EasyFollow Sistem EasyFollow obezbeđuje savršenu pokretljivost u svakoj situaciji i na svakom podu. Ovo je omogućeno zahvaljujući robusnoj tkanini usisnog creva sa kuglastim zglobom pod uglom od 360°.
  EasyFollow
 • EasyClean Zahvaljujući sistemu EasyClean, posuda za prašinu se može ukloniti u samo jednom pokretu na dodir dugmeta i tako lako se čisti jer nema uglova u kojima može da se sakuplja prašina.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  EasyClean
 • Platneno usisno crevo Robusno, fleksibilno, izuzetno dugo i pogodno za intenzivnu upotrebu - platneno usisno crevo za dodatnu praktičnost i jednostavan rad.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  Platneno usisno crevo
 • Nastavak za usisavanje tvrdih podova
  Nastavak za usisavanje tvrdih podova Idealni nastavak za usisavanje parketa i osetljivih tvrdih podova. Zahvaljujući mekim čekinjama, lako klizi preko poda i sakuplja prašinu i prljavštinu pružajući visok nivo zaštite poda.
  Nastavak za usisavanje tvrdih podova
 • ProAnimal
  ProAnimal Brzo, temeljno, nežno i higijenski uklanja životinjske dlake sa svih podova i nameštaja. Posebni sistemi filtera proizvode svež, čist izduvni vazduh.
  ProAnimal
 • Profesionalni komplet Usisavanje je brže, efikasnije i mnogo praktičnije uz ovaj profesionalni komplet dodataka. Izuzetno dug nastavak za uske otvore čini čišćenje teško pristupačnih mesta i uskih prostora lakšim nego ikada pre. Izuzetno širok nastavak za usisavanje nameštaja dokazuje svoju superiornost kod čišćenja tapaciranog nameštaja. Isporučuje se zajedno sa nastavkom za dubinsko usisavanje ili četkom za nameštaj.
  Profesionalni komplet
 • Home Professional Dodatna savršenost i pogodnost - Bosch profesionalni kvalitet. Metalni valjci, teleskopska cev od nerđajućeg čelika i robusno platneno crevo za viši nivo performansi i dug životni vek.
  Home Professional
 • Radijus delovanja od 10 m.
  Radijus delovanja od 10 m. Visok stepen fleksibilnosti i praktično usisavanje zahvaljujući dugačkom kablu za radijus delovanja od 10 m. Manje promena utičnica.
  Radijus delovanja od 10 m.
 • Radijus delovanja od 13 m
  Radijus delovanja od 13 m Dovoljno kabla za efikasno, brzo i praktično usisavanje. Dugačak kabl omogućava radijus delovanja od 13 m, pa nije potrebno tako često menjati utičnice.
  Radijus delovanja od 13 m
 • Radijus delovanja od 15 m
  Radijus delovanja od 15 m Mnogo slobode kretanja i visok stepen fleksibilnosti prilikom usisavanja zahvaljujući izuzetno dugačkom kablu i senzacionalnim radijusom delovanja od 15 m. Nije moglo biti pogodnije i praktičnije. Manje promena utičnica.
  Radijus delovanja od 15 m
 • Radijus delovanja od 12 m.
  Radijus delovanja od 12 m. Visok stepen fleksibilnosti i praktično usisavanje zahvaljujući dugačkom kablu za radijus delovanja od 12 m. Manje promena utičnica.
  Radijus delovanja od 12 m.
 • Radijus delovanja od 11 m
  Radijus delovanja od 11 m Visok stepen fleksibilnosti i praktično usisavanje zahvaljujući dugačkom kablu za radijus delovanja od 11 m. Manje promena utičnica.
  Radijus delovanja od 11 m
 • Radijus delovanja od 14 m
  Radijus delovanja od 14 m Takođe, pogodno za velike zadatke zahvaljujući ovom izuzetno dugačkim kablom i radijusom delovanja od 14 m. Praktičnije usisavanje koje nije prekinuto čestim promenama utičnice.
  Radijus delovanja od 14 m
 • RotationClean Očistite filter bez dolaska u dodir sa prašinom - integrisani sistem RotationClean čini čišćenje lakim.
  RotationClean
 • SelfClean Ugrađeni senzor neprekidno nadgleda performanse usisivača. Kada je to potrebno, ovaj senzor automatski aktivira inovativni sistem za samočišćenje. Usisivač se potom vraća na svoj optimalni nivo performansi. I za mnoge godine koje dolaze.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  SelfClean
 • Ultra lagan
  Ultra lagan Za posebno lak rad.
  Ultra lagan
 • Turbo četka
  Turbo četka Istovremeno usisavanje i četkanje turbo četkom izuzetno temeljno čisti sve vrste vlakana, niti i dlaka kućnih ljubimaca sa tepiha na podu. Specijalna četka se savršeno prilagođava podu i podiže sakupljenu gomilu.
  Turbo četka
 • SuperSilent
  SuperSilent Veoma tiho usisavanje uz izuzetno temeljne performanse čišćenja zahvaljujući sistemu SilenceSound. Ceo koncept aparata je optimizovan kako bi se obezbedio nizak nivo buke, od nastavka za usisavanje do izduvnog vazduha.
  SuperSilent
 • SensorControl. Za malo održavanja. Senzor neprekidno nadgleda performanse čišćenja usisivača. Aparat uvek usisava na optimalnom nivou performansi i kao rezultat toga smanjuje količinu potrebnog čišćenja na minimum.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  SensorControl. Za malo održavanja.
 • SilenceSound System™
  SilenceSound System™ SilenceSound System™: inovativni materijali koji izoluju zvuk, zaustavljanje motora, vazdušni putevi dizajnirani za optimalni protok vazduha i dodatni pribor za smanjenje buke za izuzetno nizak nivo radne buke.
  SilenceSound System™
 • XXL nastavak za presvlake
  XXL nastavak za presvlake XXL nastavak za presvlake olakšava posao čak i najtežih zadataka. Zahvaljujući širini čišćenja od 185 mm, idealan je za brzo čišćenje tapaciranog nameštaja i uklanjane dlaka. Sakuplja više prašine od običnog nastavka za presvlake u kraćem vremenu.
  XXL nastavak za presvlake
 • Izuzetno dugačko XXL crevo Idealno za usisavanje stepeništa, unutrašnjosti automobila i teško pristupačnih mesta
  Izuzetno dugačko XXL crevo
 • XXL kesa za prašinu
  XXL kesa za prašinu Izuzetno velika XXL kesa za prašinu umanjuje dosadne promene kese za prašinu i kao rezultat toga minimalizuje dodatne troškove. Za izuzetno dugo, praktično usisavanje.
  XXL kesa za prašinu
 • Komplet dodataka ProAnimal Komplet dodataka ProAnimal: sastoji se od dodatne, kratke ručke, priključnog adaptera sa crevom i remenom, kao i nastavka za usisavanje presvlaka, uskih otvora i sedišta automobila - idealno za čišćenje presvlaka, uskih otvora i teško pristupačnih mesta.
  Komplet dodataka ProAnimal
Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • HomeProfessional HomeProfessional podni model usisivača odlikuje inovativna tehnologija, vrhunski kvalitet materijala, izuzetno dug vek trajanja, funkcije jednostavne za korišćenje i nepogrešiv dizajn. Rezultati čišćenja su uporedivi sa onima koje biste očekivali od profesionalnih aparata.
  HomeProfessional
 • Sistem HighPower Airflow. Temeljno čist. Zahvaljujući efikasnoj tehnologiji separacije zajedno sa posebno visokim nivoom protoka vazduha, prašina se efikasno uklanja iz vazduha. U kombinaciji sa motorizovanom četkom HighPower ovo omogućava temeljne rezultate čišćenja.
  Sistem HighPower Airflow. Temeljno čist.
 • Klasa A performanse čišćenja tvrdih podova
  Klasa A performanse čišćenja tvrdih podova Klasa performanse čišćenja tvrdih podova meri pokupljenu prašinu na tvrdim podovima sa pukotinama i spojnicama. Što je bolja klasa performanse čišćenja tvrdih podova, to su temeljniji rezultati dubokog čišćenja podova sa pukotinama i prazninama poput keramičkih i podnih pločica.
  Klasa A performanse čišćenja tvrdih podova
 • Motor HiSpin
  Motor HiSpin Tehnički Bosch izum: novi energetsko efikasni motor HiSpin obezbeđuje temeljne performanse čišćenja sa izuzetno niskom potrošnjom energije zahvaljujući optimizovanim aerodinamičkim lopaticama točka ventilatora.
  Motor HiSpin
 • Sistem QuattroPower
  Sistem QuattroPower Sistem QuattroPower je Bosch tehnologija visokih performansi za izvandredne rezultate čišćenja uz nisku potrošnju energije. Ovaj visoko efikasni sistem zasniva se na jedinstvenoj kombinaciji motora HiSpin, nastavku za usisavanje visokih performansi, optimizovanim zaptivačama za vazduh i efikasnim sistemom separacije prašine.
  Sistem QuattroPower
 • Sistem PowerProtect
  Sistem PowerProtect Sistem PowerProtect obezbeđuje dugotrajne performanse čišćenja, čak i kada se kesa napuni. Pomoću ovoga, nova kesa za prašinu PowerProtect može se optimalno razviti i ima veći kapacitet prikupljanja prašine zahvaljujući slojevitom visokotehnološkom materijalu filtera.
  Sistem PowerProtect
 • Motor LongLife Compressor
  Motor LongLife Compressor Sa svojim aredonimačkim točkovima ventilatora, snažni motor LongLife Compressor obezbeđuje visok nivo protoka vazduha i smanjen otpor vazduha. Ove karakteristike su ključne u obezbeđivanju temeljnih performansi čišćenja pri niskom nivou potrošnje energije.
  Motor LongLife Compressor
 • Kontrola performansi Optimalne performanse čišćenja za sve podove. Zahvaljujući elektronskoj kontroli performansi, one se mogu lako podesiti pomoću rotacione kontrole.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  Kontrola performansi
 • Sistem RobustAir™ Sve komponente koje su od ključnog značaja za rad sistema usisavača bez kese su savršeno usklađene - od vazdušnih puteva i materijala do potpuno automatskog sistema za samočišćenje. To omogućava ovim aparatima da obavljaju i posebno zahtevne poslove, kao što je fina prašina ili gruba prljavština.
  Sistem RobustAir™
 • Klasa A performanse čišćenja tepiha
  Klasa A performanse čišćenja tepiha Klasa performanse čišćenja tepiha meri pokupljenu prašinu na tepisima. Velika količina pokupljene prašine se kreće od osnovnog čišćenja površine do čvrstih rezultata dubinskog čišćenja. Klase performanse čišćenja A i B predstavljaju najbolje performanse čišćenja koje je Bosch ikada postigao.
  Klasa A performanse čišćenja tepiha
Higijena

Higijena

Na vrh stranice
 • Bionički filter
  Bionički filter Više od filtera - inovativni bionički filter obezbeđuje da se neprijatni mirisi razbiju na prirodan način. Izduvni vazduh je prirodno svež i efikasno filtriran zahvaljujući higijenskom sistemu filtera.
  Bionički filter
 • Filteri GORE™ CLEANSTREAM® . Visoka tehnologija za visoke performanse. Genijalno visoko tehnološko rešenje: Velika površina filtera GORE™ CLEANSTREAM® sa jedinstvenom GORE™ tehnologijom membrane obezbeđuje da prašina ne može da prodre i trajno blokira filter.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  Filteri GORE™ CLEANSTREAM® . Visoka tehnologija za visoke performanse.
 • HEPA filter
  HEPA filter Inovativni i efikasni higijenski HEPA filter proizvodi izduvni vazduh koji je čistiji od običnog vazduha u prostoriji. Tako svež i čist je naročito pogodan za osobe sklone alergijama.
  HEPA filter
 • Perivi filter
  Perivi filter Efikasni, perivi higijenski sistem filtera konstantno proizvodi čist i filtriran izduvni vazduh.
  Perivi filter
 
 
 
Handstaubsauger Athelt

Bosch Athlet

Prvi Bosch usisivač bez kabla sa istim performansama usisavanja kao klasičan usisivač od 2400W.

Više
 
 
 
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
 
Online Survey