Električne ploče za kuvanje

Unapred programiran kulinarski uspeh. Nove električne ploče za kuvanje kompanije Bosch.

Unapred programiran kulinarski uspeh. Nove ploče za kuvanje kompanije Bosch.

Jednostavan put do savršenih rezultata: naše ploče za kuvanje dizajnirane su tako da vam što je moguće više olakšaju kuvanje i prženje. Uživajte u podršci pametne regulacije temperature zahvaljujući senzorima za kuvanje i prženje, kao i inovativnim komandama i fleksibilnim indukcionim zonama za kuvanje. Uspešno pripremite čak i komplikovana jela uz malo truda – i maksimalno uživanja.

Nema više kipenja.
 • Laka regulacija temperature.

  Da li će jelo u šerpi biti pravilno skuvano, zavisi od temperature. PerfectCook vam olakšava da uvek kuvate na odgovarajućoj toploti. Jednostavno samo jednom izaberite željeni nivo temperature. Tokom kuvanja, senzor prati temperaturu i reguliše je automatski, što znači da ne morate stalno sami da je prilagođavate. Senzor takođe pouzdano sprečava kipenje i prekomerno kuvanje – na svim zonama za kuvanje i sa čak tri šerpe istovremeno.

  PerfectCook
 • Brzo i lako za upotrebu:

  Ravan, magnetni prsten koji se može prati u mašini za pranje sudova pričvršćen je za spoljašnju stranu šerpe namenjene za indukcione ploče. On prenosi ploči za kuvanje potrebne informacije. Sve što je potrebno da biste aktivirali PerfectCook jeste pritisak na dugme na senzoru i potvrda na ploči za kuvanje. Signal se oglašava kada se dostigne podešena temperatura.

  PerfectCook

Nema više kipenja.

Odgovarajuća temperatura je presudna za postizanje savršenih rezultata kuvanja. Ako je nekoliko stepeni pretopla, rižoto će zagoreti, mleko prekipeti, a kobasice se raspući u šerpi. Ali ako kuvate sa senzorom PerfectCook, on prati temperaturu šerpe tokom kuvanja i reguliše je automatski – konačno stavljajući tačku na preterano kuvanje, gorenje i kipenje.

Video o senzoru PefectCook
Na indukcione ploče za kuvanje sa senzorom PerfectCook
Postoji mnogo načina da se pripremi savršen biftek. Ovo je prečica.
 • Ovako funkcioniše PerfectFry:

  Jednostavno aktivirajte senzor PerfectFry putem komandi. Zatim izaberite optimalan nivo temperature. Tiganj se zatim zagreva do željenog nivoa i temperatura se automatski reguliše. Ploča za kuvanje signalizira optička i zvučna upozorenja kada se dostigne željena temperatura: biftek sada može da se prži na optimalnoj toploti.

  PerfecFry
 • Postavka temperature sa senzorom PerfectFry.

  Savršeno prženje bifteka počinje sa odgovarajućom temperaturom ulja, jer različite vrste ulja imaju različite tačke dimljenja. A bez preciznog upravljanja temperaturom, mogu lako da zagore. Na primer, tačka dimljenja suncokretovog ulja je 210–225 °C, dok je maslinovog ulja samo 130–180 °C. Senzor PerfectFry pokazuje kada je postignuta idealna temperatura za sipanje ulja u tiganj.

  PerfectFry

Postoji mnogo načina da se pripremi savršen biftek. Ovo je prečica.

Ima li išta ukusnije od bifteka isprženog do savršenstva? Međutim, ne treba vam samo svež komad mesa iz dobre mesare. Idealna temperatura prženja takođe je presudna. Bez obzira na to kako volite da biftek bude pripremljen, senzor PerfectFry kontroliše temperaturu tiganja tokom prženja i vrši precizne korekcije po potrebi. To garantuje savršen biftek svaki put.

Video o senzoru PerfectFry
Na indukcione plošče sa senzorom PerfectFry

Pregled interfejsa ploča za kuvanje.

Bosch interfejsi: električne ploče za kuvanje sa komandama na dohvat ruke.


Bosch interfejsi: električne ploče za kuvanje sa komandama na dohvat ruke.

Nije uvek lako da imate pregled svih vaših šerpi, tiganja i postavki dok kuvate. Zato smo razvili naš TFT ekran osetljiv na dodir na takav način da se možete lako snaći u meniju i uvek imati jasan pregled, npr. da bi se pojednostavili izbor i aktivacija dodatnih funkcija. Slova su jasna i jednostavna za čitanje, a integrisane ikonice pomažu vam da se brzo snađete – čak i ako stvari postanu haotične.

Video TFT ekrana osetljivog na dodir
Na indukcione ploče sa TFT ekranom osetljivim na dodir
Dizajn lak za upotrebu i većih dimenzija.

Dizajn lak za upotrebu i većih dimenzija.

Atraktivan na oko i sa mogućnošću upravljanja dodirom: sa ukupnom dužinom od 30 cm, DirectSelect Premium interfejs omogućava potpuni upravljački komfor pri kuvanju. Zahvaljujući njemu, izbor željenog nivoa kuvanja i dodatnih funkcija intuitivno je jednostavan, jer vam samo pokazuje funkcije koje su vam stvarno potrebne u bilo kom trenutku na električnoj ploči za kuvanje. Čak i kada je isključen, interfejs ima impresivno čist i visokokvalitetan izgled.

Video o interfejsu DirectSelect Premium
Na indukcione ploče za kuvanje sa DirectSelect Premium
Bosch Assist: programiran kulinarski uspeh.


Bosch Assist: programiran kulinarski uspeh.

Izbor odgovarajuće postavke prilikom kuvanja ne može biti jednostavniji, jer sa funkcijom Bosch Assist, imate nekog pored sebe ko zna tačno koja temperatura je idealna za određeno jelo i pruža praktične preporuke. A zahvaljujući TFT ekranu visoke rezolucije osetljivom na dodir, čak vam je i izbor željenog jela na dohvat ruke.

Na indukcione ploče za kuvanje sa Bosch Assist
Neograničena fleksibilnost: više prostora za vaše šerpe i tiganje.

Neograničena fleksibilnost: više prostora za vaše šerpe i tiganje.

Više prostora na električnoj ploči za kuvanje znači više fleksibilnosti tokom kuvanja. Sa funkcijom FlexInduction kompanije Bosch, možete podesiti svoju indukcionu ploču za kuvanje tako da odgovara vašim potrebama kada kuvate i to jednostavnim dodirom dugmeta. Na primer, ako želite da koristite veliki pekač, možete kombinovati dve zone za kuvanje da biste kreirali jednu veliku, neprekidnu zonu za kuvanje. Mogućnosti su skoro beskrajne zahvaljujući proširujućoj zoni FlexInduction. Postoji čak i prostor za vaše šerpe i tiganje prečnika 30 cm i pekače ili dodatni pribor dužine 40 cm.

Video o proširenoj zoni FlexInduction
Na ploče za kuvanje sa proširenom zonom FlexInduction

Kratak pregled naše ponude ploča za kuvanje:

Lako za razumevanje, još lakše za upotrebu.

Intuitivna komanda DirectSelect omogućava vam da sa lakoćom izaberete zone za kuvanje i direktno podesite željene pojedinačne nivoe temperature.

Lako za razumevanje, još lakše za upotrebu.

Funkcija na dohvat ruke.

Regulator TouchSelect vam omogućava da lako kontrolišete željenu zonu za kuvanje regulatorom +/–. Tada treba samo da podesite željeni nivo učinka.

Funkcija na dohvat ruke.

Lako upravljanje preko regulacionog dugmeta.

Serija 8Serija 6Serija 4Serija 2
Serie | 8Serie | 6Serie | 4Serie | 2
Komande ploče za kuvanjeDirectSelect Premium
TFT ekran osetljiv na dodir
DirectSelectVišeTouchSelectVišeRegulaciono dugmeViše
PerfectCook
PerfectFrySa 5 nivoaSa 4 nivoa
Assist
Dizajn okviraBrušena ivica u obliku slova U,
ComfortProfil: Prednja i zadnja brušena ivica sa ramom od nerđajućeg čelika sa strane
Brušena ivica u obliku slova U, Osnovni okvir
Comfort Profil: Prednja brušena ivica
Bez okvira,
Osnovni okvir
Bez okvira,
Osnovni okvir
FleksibilnostFlexInduction sa proširenom FlexZone, FlexInductionFlexInduction, CombiZoneFlexInduction, CombiZone
Širina v cm90, 80, 70, 6090, 80, 60, 306060, 30

Serija 8

Staklokeramičke pločeIndukcione ploče

Serija 6

Staklokeramičke pločeIndukcione ploče

Serija 4

Staklokeramičke pločeIndukcione ploče

Serija 2

Staklokeramičke ploče
Vrhunska večera jednostavnim pritiskom na dugme.

Vrhunska večera jednostavnim pritiskom na dugme.

Savršena dopuna za vaše električne ploče za kuvanje: Naše rerne iz serije 8 kombinuju vrhunsku tehnologiju, vanvremenski dizajn, izuzetnu jednostavnost upotrebe i manje posla u kuhinji. Zbog toga je nova serija 8 kompanije Bosch jednostavan način do savršenih rezultata.

Na rerne Serije 8
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
Online Survey