Mašine za pranje veša sa tehnologijom ActiveOxygen™

Higijenska čistoća na veoma niskim temperaturama.

Odeća nam je kao druga koža. Zato je posebno važno da je higijenski oprana. Često su naši omiljeni komadi odeće izrađeni od osetljivih materijala. Da bismo posebno brinuli o njima, razvili smo tehnologiju ActiveOxygen™. Pametna funkcija u našim mašinama za pranje veša iz nove Serije 8 štiti vaše rublje dok ga pere – za higijensku čistoću, čak i na veoma niskim temperaturama.

Na sve mašine za pranje veša ActiveOxygen™ iz Serije 8

Ono što vi najviše volite, mi najbolje tretiramo.

Bilo da je reč o svilenoj bluzi, majici nekog benda, crnim farmerkama, sportskoj odeći visokih performansi, omiljenoj odeći vašeg deteta ili osetljivom donjem rublju, tehnologija ActiveOxygen™ kompanije Bosch eliminisaće i do 99,99 %* bakterija i mikroba koji se obično nalaze u odeći – čak i na niskim temperaturama. Jednostavnim pritiskom na dugme i bez hemijskih aditiva. Pored toga, tehnologija ActiveOxygen™ štiti osetljive tkanine i čuva njihove boje. To znači da će vam vaša omiljena odeća ostati omiljena veoma dugo.

Na sve mašine za pranje veša ActiveOxygen™ iz Serije 8

Do 99,99 % manje E. coli, C. albicans, S. enterica, A. brasiliensis, S. aureus, Bakteriofagi MS2 u programu „Fast/mix cold“ sa običnim tečnim deterdžentom u preporučenoj količini i 4 kg veša – test MB 7623/15 od 29. jula 2015. u institutu wfk – Institut fur Angewandte Forschung GmbH za BSH Hausgeräte GmbH.

Higijenska čistoća jednostavnim dodirom dugmeta. Bez hemijskih aditiva.

Od sada, više ne morate da brinete čak ni kada perete vrlo osetljiv veš do higijenskog standarda čistoće. Kod mašina za pranje veša iz Serije 8 sa tehnologijom ActiveOxygen™, aktivni kiseonik se koristi za prethodnu obradu veša kada ciklus počne i još jednom pre konačnog ispiranja. Dodavanjem ove opcije programu za pranje veša, svi postojeći mikrobi mogu da se uklone – i za to je potrebno samo 30 minuta više nego kod običnog pranja. Sve to samo jednostavnim dodirom dugmeta i bez hemijskih aditiva. Funkcioniše čak i na veoma niskim temperaturama i u kombinaciji sa skoro svim programima za pranje veša.

Na sve mašine za pranje veša ActiveOxygen™ iz Serije 8Naše omiljene tkanine često su najosetljivije.

 • 1. Izaberite željeni program pranja i aktivirajte dugme ActiveOxygen™.

 • 2. Na početku programa pranja, sitne kapljice aktivnog kiseonika, kojeg proizvodi sam sistem, ispuštaju se u bubanj. Nisu potrebni drugi dodaci.

 • Pre završnog ciklusa centrifuge, veš se ponovo tretira aktivnim kiseonikom da bi se uklonili mikrobi i bakterije. Ova dva procesa traju ukupno 30 minuta. Rezultat: higijenski čist veš.

Pogledajte ActiveOxygen™ na delu.

Ponekad vam je potrebno da samo brzo osvežite veš.

Odeća koja je čista, ali koja, na primer, više ne miriše sjajno nakon odlaska u restoran, može se u potpunosti ponovo osvežiti za 45 minuta pomoću programa ActiveOxygen™ Refresh. On je čak pogodan za izrazito osetljive tkanine koje ne bi trebalo da se peru u mašini za pranje veša. Zahvaljujući programu ActiveOxygen™ Refresh štedite vreme i ne morate da nosite odeću na hemijsko čišćenje, a takođe se štite vlakna tkanina.

Na sve mašine za pranje veša ActiveOxygen™ Refresh iz Serije 8
 • Izaberite program ActiveOxygen™ Refresh.

 • 2. Sitne kapljice aktivnog kiseonika ispuštaju se u bubanj i uklanjaju neprijatne mirise iz vaših tkanina. Nisu potrebni drugi dodaci.

 • 3. Sve to traje samo 45 minuta. Rezultat: rublje koje miriše sveže.

Okretanje bubnja koje jedva da možete čuti. Ali možete osetiti razliku.

Zahvaljujući bubnju VarioDrum™ i sistemu EcoSilence, nove Bosch mašine za pranje veša nisu samo nežne prema rublju – one su takođe nežne prema vašim ušima. To znači da čak možete da pokrenete mašinu za pranje veša noću i to bez oklevanja. Pored toga, zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, bubanj se okreće na način koji je nežan prema tkaninama. To znači da će vam vaša omiljena odeća ostati omiljena veoma dugo. I sve to bez uznemiravanja bilo koga!

Na sve mašine za pranje veša ActiveOxygen™ iz Serije 8Na sve mašine za pranje veša
 • VarioDrum™

  VarioDrum™ bubnjevi imaju veliki kapacitet, što omogućava da se voda i deterdžent veoma efikasno rasporede unutar njega. Pored toga, jedinstveno dizajnirana struktura u obliku kapljice i posebno oblikovane lopatice obezbeđuju da se bubanj okreće na način koji je nežan prema tkaninama. To znači manje nabora – i, iznad svega, savršene rezultate pranja.

 • Sistem EcoSilence

  Pametna tehnologija EcoSilence Drive™ prigušuje glasne zvukove. U međuvremenu, bočni zidovi AntiVibration smanjuju vibracije koje izaziva centrifuga. Rezultat: spokojan san tokom noći za mališane i savršeni rezultati pranja.

 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
Online Survey