Izaberite usisivač po vašoj meri

Na vrh stranice
Za vlasnike kućnih ljubimaca

Za vlasnike kućnih ljubimaca

Kućni ljubimci u domu donose mnogo veselja i radosti, međutim sa njima stiže i frustracija zbog dlaka koje padaju svuda po kući. Izbor pravog usisivača u ovom slučaju je zbog toga izuzetno bitan.

U kategoriju "Svet životinja" smo klasifikovali sve usisivače sa Zoo'o ProAnimal oznakom koje odlikuje efikasno i temeljno čišćenje dugih i kratkih životnjskih dlaka. Sa posebnim četkama i dodacima ovi usisivači će očistiti svaki kutak vašeg doma brže nego što vaši ljubimci gube dlaku.

Na usisivače iz kategorije Svet životinja
Na vrh stranice
Usisivači pogodni za osobe sklone alergijama

Usisivači pogodni za osobe sklone alergijama

Alergeni koji se nalaze u domovima mogu izazvati kijanje, otežano disanje, nadražujući kašalj i iritaciju očiju. Kod dece ili starijih i osetljivih osoba alergeni mogu izazivati trajne neprijatnosti ili čak hronične bolesti kao što je alergijska astma. Izbor usisivača sa dobrim sistemom filtera je u ovom slučaju neophodan.

U kategoriju "Svet bez alergija" smo uvrstili usisivače koji imaju HEPA ili ULPA filtere koji zadržavaju najsitnije čestice prašine i prljavštine i odlikuje ih A klasa emisije prašine. U ovoj kategoriji posebno želimo da istaknemo usisivače ProHygienic- nosioce ECARF pečata kvaliteta kojim je potvrđeno da su pogodni za osobe sklone alergijama.

Na usisivače iz kategorije Svet bez alergija
Na vrh stranice
Naši najtiši usisivači

Naši najtiši usisivači

Samo nekoliko decibela predstavlja razliku između prijatne tišine i nepodnošljive buke. Ukoliko često usisivate sigurno ne želite da narušavate mir u domu konstantnom bukom.

U kategoriju "Svet tišine" smo svrstali usisivače sa nivoom buke ispod 74 dB(A). Naš najtiši usisivač ima nivo buke od neverovatnih 59 decibela.

Na usisivače iz kategorije Svet tišine
Na vrh stranice
Bolje ne može !

Bolje ne može !

Energetska nalepnica koja mora biti postavljena na usisivačima, je bitno pomagalo prilikom kupovine usisivača. Na njoj možete pronaći sledeće bitne informacije: energetsku klasu, godišnju potrošnju energije, ali i klase emisije prašine, efikasnosti čišćenja tepiha i tvrdih podova kao i nivo buke usisivača.

U kategoriju "Svet efikasnosti" smo klasifikovali sve naše usisivače sa kesom ili posudom koje odlikuje klasa A u sve četiri kategorije. Kod akumulatorskih usisivača kod kojih ne postoji energetska nalepnica, u ovu kategoriju smo uvrstili modele koje odlikuju izuzetne performanse i dug radni vek baterije.

Na usisivače iz kategorije Svet efikasnosti
Na vrh stranice
Naši kompaktni usisivači

Naši kompaktni usisivači

Veličina nije uvek najbitnija. Čak i naši manji usisivači imaju mnoge prednosti - pre svega odlikuje ih kompaktan dizajn i mala težina što mnogo olakšava rukovanje aparatom.Izuzetno povoljni, ovi aparati su prigodni za svakodnevno čišćenje malih stambenih površina.

U kategoriju "Svet prvog izbora" smo razvrstali kompaktne usisivače sa kesom ili posudom kao i štapne "2 u 1" usisivače koji su kreirani da budu drugi usisivač u domu koji služi za brze i efikasne intervencije.

Na usisivače iz kategorije Svet prvog izbora
Na vrh stranice
5 godina čiste sigurnosti

5 godina čiste sigurnosti

Uz kupovinu akcijskih usisivača i 2 paketa kesa za usisivač BBZ123GALL poklanjamo Vam 5 godina Bosch potpune garancije.

Akcija važi za odabrane modele od 10.04. do 31.12.2017. ili do isteka zaliha.

Akcijski modeli
Detaljnije o akciji
 
Online Survey