Nova generacija frižidera sa zamrzivačem NoFrost

Pogledajte detalje!
  • Zdrava ishrana nikada nije bila lakša.

    Samo ono što je zaista sveže zaista je i zdravo. Naši novi NoFrost frižideri pomažu vam da se zdravo hranite, jer njihovi VitaFresh sistemi za svežinu stvaraju optimalne uslove za skladištenje sve sveže hrane. Esencijalni vitamini i hranljive materije zadržavaju se znatno duže, što vam olakšava da uživate u svežoj hrani svakog dana – čak i bez čestih kupovina namirnica. To je ono što mi zovemo: olakšan zdrav život.

Frižideri sa zamrzivačem NoFrost

Odlična za vitamine:
Još bolja za vaše zdravlje.

Nije važno da li imate prostora za frižider širine 60cm ili 70cm, u našem novom asortimanu NoFrost kombinovanih frižidera ćete sigurno pronaći rešenje za sve potrebe vaše porodice.

Proizvodi

  1. Širina 60cm
  2. Širina 70cm

Prvi izbor – svaki put. Serija 6, Serija 4 i Serija 2 širine 60cm.

Svi modeli iz naše serije NoFrost sa zamrzivačem dole imaju jednu zajedničku stvar: oni su idealno mesto za održavanje hrane svežom i zdravom. Bez obzira na to da li tražite frižider sa najboljim sistemom svežine ili posebno cenite više prostora i fleksibilnosti – u našem NoFrost asortimanu možete biti sigurni da ćete naći model koji vam savršeno odgovara.

Modeli Serije 6, Serije 4 i Serije 2
Zapremina366 litara324 - 366 litara279 - 302 litara
MereVisina: 203cmVisina: 186cm/ 203cmVisina: 176cm/ 186cm
Odeljak zamrzivačaispodispodispod
Elektronika TouchControlPremium TouchControlTouchControl/
OsvetljenjePremium LED osvetlitevLED osvetlitevLED osvetlitev
Sistem za čuvanje svežineVitaFresh plus:
- Optimalne postavke temperature oko 0 °C
-Fioka za povrće/voće:
2 postavke vlažnosti vazduha
- Fioka za ribu/meso:
dve uklonive fioke sa sistemom TabletChiller
VitaFresh:
- Optimalne postavke temperature
oko 0 °C
- Fioka za povrće/voće:
2 postavke vlažnosti vazduha
- Fioka za ribu/meso:
dve uklonive fioke sa sistemom TabletChiller
MultiBox


Na NoFrost frižidere sa zamrzivačem Serije 6Na NoFrost frižidere sa zamrzivačem Serije 4Na NoFrost frižidere sa zamrzivačem Serije 2

U izuzetno velikoj VitaFresh plus fioci za voće i povrće, idealna vlažnost vazduha se može lako podesiti preko kliznog regulatora. Izaberite opciju "voće" za nisku vlažnost ili "povrće i mešovite namirnice" za visoku vlažnost, koju osigurava zaptivni mehanizam na fioci. Temperatura u fioci se održava konstantno na oko 0 °C, što stvara optimalne uslove za dugotrajno očuvanje vitamina i aroma. Osim toga, dve odvojene fioke omogućavaju higijensko skladištenje ribe i mesa, bez prenosa mirisa. Obe su u potpunosti uklonive, zahvaljujući pogodnoj konstrukciji u obliku ploča. Ovo obezbeđuje izvanrednu fleksibilnost i, kad god je to potrebno, više prostora za šerpe i činije. Hladan vazduh koji cirkuliše u ovom delu frižidera takođe je idealan za brzo hlađenje flaša.

Odeljak zamrzivača zapremine 141 litar idealan je za dugoročno čuvanje zamrznute hrane svih vrsta i veličina. Sve fioke su lako uklonive, čime se stvara još više prostora za veće namirnice, ako je potrebno. Velike namirnice se takođe mogu lako složiti.

U fioci za voće i povrće možete lako podesiti idealnu vlažnost vazduha pomoću kliznog regulatora: niska vlažnost za voće ili visoka vlažnost za povrće i mešovite namirnice. Nezavisno od temperature u ostatku frižidera, temperatura u fioci se održava konstantno na oko 0 °C. U kombinaciji sa odgovarajućom postavkom vlažnosti vazduha, ovo je idealno za očuvanje vitamina. Dve dodatne odvojene fioke omogućavaju zaštitno skladištenje osetljivih namirnica kao što su sveže ribe i nekuvano meso – higijensko, suvo i bez prenosa mirisa. Funkcija FlexibleChiller, koja se reguliše kliznim regulatorom na zadnjoj strani, brzo snižava temperaturu u ovom delu frižidera strujom hladnog vazduha, čime se obezbeđuje čak i dugotrajnija svežina.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa.

Pomoću funkcije VitaFresh pro, temperature za skladištenje ribe, mesa i mlečnih proizvoda, kao i voća i povrća mogu da se podese tačno između –1 °C i + 3 °C , koristeći pogodan displej na prednjoj strani vrata frižidera. Pored toga, idealna vlažnost vazduha za čuvanje hrane u fioci za voće i povrće može se lako podesiti pomoću regulacionog prstena: sve što treba da uradite je da izaberete jednu od tri postavke za voće, povrće ili mešovite namirnice. Zahvaljujući kombinaciji savršene temperature i vlažnosti vazduha, svaka vrsta hrane ostaje sveža znatno duže. Pored toga, izuzetno suva fioka za ribu i meso garantuje izuzetno dugotrajnu svežinu i sprečava prenos mirisa.

Odeljak zamrzivača vam nudi izdašan prostor zapremine 141 litar za čuvanje zamrznute hrane. Potpuno uklonive fioke obezbeđuju vam potpunu fleksibilnost i pružaju dovoljno prostora čak i za skladištenje velikih ili kabastih zamrznutih proizvoda – čime dobijate sve što vam je potrebno da uživate u zdravoj ishrani.

No matter if you need lots of ingredients for a dinner party or want to stock up your food supplies – you can never have enough fresh food in your fridge. That is why they offer more than XXX* litres of storage space for every big shopping trip. Furthermore, the drawers of the new VitaFresh system offer you even more space for healthy foods than ever: the XL drawer has now xx* percent more volume for fruits and vegetables.

Please insert the right date according to your local product range

Our NoFrost appliances are easily adaptable to your individual needs. Thanks to their extreme flexibility, you can optimally store a variety of foods in the refrigerator and freezer compartments. The EasyAccess glass shelves are simple to remove and replace, providing both perfect oversight and optimal access to all your stored foods. The two top VitaFresh plus drawers rest on an extendable glass shelf, allowing you to pull out both drawers simultaneously. Removing the drawers is a quick and easy way to create additional space. For example, you can comfortably store a large salad bowl or additional beverages – which chill much faster here than in the refrigerator door.

Nikada pre se niste osećali tako dobro na -1°C.

Frižideri iz Serije 8 poseduju naš najbolji sistem svežine VitaFresh pro. On održava svežinu hrane znatno duže na temperaturama od -1 °C do +3 °C, održavajući savršen nivo vlažnosti vazduha. Ova kombinacija temperature i vlažnosti vazduha čuva sve arome, esencijalne hranljive materije i vredne vitamine u vašoj svežoj hrani. Stoga je svakodnevna zdrava ishrana, svežim voćem i povrćem lakša nego ikad.

Na NoFrost frižidere sa zamrzivačem Serije 8

Bez obzira na to kolike količine hrane kupujete, jedno ćete uvek imati u frižideru: dosta prostora.

Frižideri iz Serije 6 predstavljaju novi trend. Oni nude 559 litara prostora za skladištenje i samim tim dovoljno prostora za svežu hranu, pića, a čak i velike šerpe i činije. Pored toga, sistem svežine VitaFresh plus garantuje optimalne uslove skladištenja. Time se osigurava da arome, hranljive materije i vitamini u ribi, mesu, voću i povrću ostanu sveži mnogo duže. Sada samo treba da razmišljate o tome šta da kupite – a ne koliko: sve će stati.

Na NoFrost frižidere sa zamrzivačem Serije 6

Tamo gde sve duže ostaje sveže – od A kao ananas do Š kao šargarepa.

Naši frižideri iz Serije 4 sa sistemom svežine VitaFresh i 559 litara prostora za skladištenje garantuju idealne uslove skladištenja za svežu hranu, zamrznutu hranu i pića. Možete biti sigurni da će fine arome, esencijalne hranljive materije i vredni vitamini u vašoj hrani biti sačuvani duže, omogućavajući vam da uživate u raznovrsnoj i zdravoj ishrani.

Na NoFrost frižidere sa zamrzivačem Serije 4

 

 
Online Survey